Arama sonuçları: *

1. hamzacolk

AMD için driver önerisi :)

DDU ile driverimi sildim en son olan driver ağlattı bilgisayarı. 22.11.2 görmüştüm iyidir diye. Hangisini önerirsiniz 22.11.2 indireyim mi ? teşekkürler
  2. hamzacolk

Ekran kartı düzgün çalışıyor beyaz ışığı yanıyor sebebi nedir ?

ekran kartı güc girisleriyle beraber taktım (rx5500xt) furmark yaptım 72 gecmedi sorunsuz calisiyor. Fakat güc pinlerinin üzerinde sürekli yanan bir beyaz ışık var sebebi nedir ? pcyi kapatınca da yanmaya devam ediyor. birde yanında 1037 yazıyor sanırım öyle bi sayı
  3. hamzacolk

furmark test 1702 fps ???

Arkadaşlar kart alacağım için video istedim bu çıkan değerlerdeki saçmalık nedir ? kart alınır mı yani ? rx580 8gb gigabyte testte ortadaki göz kaybılmuş bir tuşa basmış kazayla öyle diyor normal mi
  4. hamzacolk

RX580 8GB vs RX5500xt 4GB hangisini almalıyım ?

Fiyat olarak 2200-2300 civarı bir bütçem var ve iki kartta alınabiliyor. Tek takıldığım kısım VRAM ve bit kısmı. Rx580 de daha fazla olması karasız hale getird beni. Hangi kartı almalıyım ?
  5. hamzacolk

Rx580 8GB için bu test sonucu nasıl ?

Furmark testinde grafiğin şu şekilde yükselişi normal mi anormal mi? başlangıçtaki çizginin dik yükselişinden bahsediyorum.
  6. hamzacolk

2100₺ bandında 2.el ekran kartı önerisi

ekran kartımı değiştirmeye karar verdim maks bütçem bu üstüne çıkamam. İkinci elden ne önerirsiniz ? benim düşüncem; rx580 8gb gtx1650 Super bulunabilirse gtx1660s hangisini önerirsiniz? rx 580 VRAM dan ötürü daha cazip geliyor kararsız kaldım.
  7. hamzacolk

Konuları okudukça kafam daha da karıştı. RX550 mi GT1030 LP mi?

Arkadaşlar konu açtım diğer konuları okudum fakat kafam karışık herkes başka bir şey diyor. Birisi Rx550 iyidir hem fanlı onu al kimisi diyor Gt 1030 daha performanslı diyor. Bütçe olarak 700₺ üstüne çıkamam ve sıfır almak istiyorum. İdarelik alacağım ileride satarım muhtemelen. Aşağıya iki tane...
  8. hamzacolk

Fansız Gt 1030 alınır mı ?

Arkadaşlar az önce açtığım konuda bir arkadaş önerdi fikirlerinizi almak istedim. Bu kart alınır mı ? daha sonradan kolay satabilir miyim idarelik alacağım çünkü. Fiyatı da diğer gt1030lara nazaran daha ucuz ilgilenirseniz sevinirim teşekkürler...
  9. hamzacolk

Gt 1030 yerine rx550 alınır mı ?

Arkadaşlar İncehesap’taki Gt1030’a yetişemedim. Onun yerine bunu alayım diyorum alınır mı? Gt 1030 64 bit idi bu 128 bit ne dersiniz alınır mı? Biostar AMD Radeon RX550 2GB 128 Bit GDDR5 Pcı-E 3.0 Ekran Kartı VA5515RF21...
  10. hamzacolk

Şimdilik düşük ekran kartı ile idare edeyim diyorum. Mantıklı olur mu?

Arkadaşlar sistem neredeyse bitti sadece ekran kartı kaldı. Onu da şimdilik 500-600₺ ile ikinci elden alıp durumlar düzelene kadar idare edeyim diyorum. Mantıklı olur mu? olursa hangi kartı almalıyım aldığım kart kolay satabileceğim bir şey olmalı ki sonradan uğraştırmasın. Ne dersiniz ...
  11. hamzacolk

Çook ucuz ekran kartı önerisi.

Arkadaşlar imzamda yazan sistemi topladım sayılır bi ekran kartı kaldı. Ekran kartını bulamayacağım için ikinci elden düşük bir kartla idare edeyim diyorum. Böyle maks 250₺ ile biraz oyun oynayabilsem yeter valorant falan. Öneriniz nedir kolay satılan piyasası olan bir kart olsa çok daha iyi olur.
  12. hamzacolk

200-300₺ ile ekran kartı beni götürür mü ?

Arkadaşlar ben imzamdaki sistemi ekran kartı dışında hepsini topladım bi ekran kartı kaldı. Rx5500 istiyorum fakat bulmak imkansız gibi daha doğrusu 2000₺ civarına. Ben imzadaki sisteme 200-300₺ ile bir ekran kartı idarelik alsam alacağım kart Csgo valorant açar mı? işlemci iyi olduğu için...
  13. hamzacolk

Dubai’den ekran kartı getirtmek mantıklı mı?

Arkadaşlar 2000₺ bütçem var ve Dubai’den getirtme imkanım var. Sizce mantıklı olur mu garantisi falan. rx5500xt veya olursa Gtx 1660S getirtmeyi düşündüm tabi daha iyisi bulabilirsem alırım.
  14. hamzacolk

2000tlye hangi ekran kartını alabilirim?

2000tl bütçem var taksitle alacağım hangi ekran kartını alabilirim?
  15. hamzacolk

2000TLye rx5500xt 4gb bulabilir miyim?

arkadaşlar sistem topluyorum ekran kartı en büyük sorunum kalanında sıkıntı yok. 2000TLye taksitle alma imkanım olan rx5500xt 4gb bulabilir miyim sizce
  16. hamzacolk

Superposition test sonucu nasıl?

Rx570 4gb tek fan ekran kartını superposition testi yaptık ve 5dk sürdü normal mi? test sonucu nasıl? Ayarlar biri medium biri high
  17. hamzacolk

Superposition testi nasıl yapılır?

Arkadaşlar ikinci el ekran kartı alacağım için superposition testi yapcağım ama nasıl yapılıyor?
  18. hamzacolk

İkinci el alırken FurMark testi yeterli midir?

Arkadaşlar ikinci el rx570 4gb alacağım. FurMark testi yeterli olur mu durumunu öğrenmek için?
  19. hamzacolk

Rx570 4gb Tek fan test sonucu nasıl?

Arkadaşlar ikinci el Rx570 4gb Tek fan sapphire olanını alacağım adam test sonucunu attı bana. Sizce iyi mi ben tam anlamıyorum. Fotoğrafları güncelledim 27 dakikalık sonuç bu nasıl?
  20. hamzacolk

İkinci el ekran kartı alacam hangi testleri yaptırmalıyım?

Arkadaşlar ikinci el rx570 4gb alacağım. Satıcıdan hangi tesleri istemeliyim ve değerleri ne olmalı?
Geri