Arama sonuçları: *

1. JumboG4rid3s

amd süper çözünürlük

amd süper çözünürlük ne işe yarar fps oyunlarında açmalı mıyım
  2. JumboG4rid3s

Ekran kartı fanları yüksek devirde ses çıkarıyor

ASUS DUAL RX 5500XT 4gb ekran kartım %78 fan devrinden sonra tıkır tıkır ses çıkarmaya başlıyor bunu msı afturburner üzerinden yüksek devire alarak öğrendim ama şöyle bir şey var 10 dk Furmark testine soktum ona rağmen %72 fan devirine geldi ne kadar zorlarsam zorlayım %78 e gelmedi ve...
  3. JumboG4rid3s

rx 5500xt ekran kartımı kaça satarım

rx 5500xt 4gb ekran kartına sahibim sizce ne kadara satmalayım 1628152237 kartı hazır sistem ile aldım kartın 2 yıl garantisi var kart ısınmıyor max 70 derece yük altında temiz
  4. JumboG4rid3s

imzamdaki sistemle Furmark testi

imzamdaki ekran kartı ile Furmark testi yaptım 1920x1080 8x msaa fps 71 sıcaklık maks 69 oldu bu değerler iyi midir? arkadaşlar bu programa göre yardımcı olursanız sevinirim
  5. JumboG4rid3s

RX 5500XT kayıt aldıktan sonra yeşil ekran hatası

sistemim imzamda rx 5500xt ekran kartımla son 1.5 dk kaydını alıyorum veya bir kayıt başlatıyorum kayıt ful yeşil ekran alıyorum önceki kayıtlarım normal bir şekilde gözüküyor ama en son aldığım ve alacaklarım yeişl ekran oluyor sürücü durumum bu şekilde 1618569412 upp
  6. JumboG4rid3s

Arkadaşım rx 580i satıp 2060 a geçmek istiyor

arkadaşlar arkadaşım rx 580 8gb armor modeline sahip 5 k ya satışa çıkardı bu kartı satıp rtx 2060 a geçmek istiyor sizcede böyle bişey yapmalımı amd kart sevmiyor nvdia geçmek istiyor
  7. JumboG4rid3s

EKRAN kartı driver güncelleme

rx 5500xt kullanıyorum son 1 aydır güncelleme gelmiyor bu bir sorunmudur en son yeni oyunlar için optimizasyon güncellemesi gelmişti
  8. JumboG4rid3s

ekran artı sıcaklığı

Ekran kartımın sıcaklığı MSI aftuburner uygulamasında 63 derece iken görev yöneticisinde 76 derece gözüküyor ve ekran kartı programında ise 2 bölüme ayrılıyor geçerli sıcaklık ve bağlantı yeri sıcaklığı görev yöneticisinde yazan bağlantı yeri sıcaklığı msı afturburnerda yazan ise geçerli...
Top Bottom