Arama sonuçları: *

1. oaK´

En ucuz nvidia kart hangisi? 2. el

amd rx 570 kullanıyorum driver sorunları deli edecek beni. En ucuz nvidia kart hangisi? bütçe 3k max
  2. oaK´

RX570 için en stabil driver hangisi?

RX570 için en stabil driver hangisi? son sürüm yüklü ve sürekli crash yiyorum driver her gün crash veriyor veya timeout veriyor. Eski sürümlerden stabil çalışanı hangisi bilen var mı? w11 kullanıyorum
  3. oaK´

rtx 2070 vs rtx 3060

beyler ikinci el alıcam hangisi daha mantıklı olur? 1682179865 psu 500W bu arada 1682179875 işlemcide ryzen 5 5500
  4. oaK´

2-3k nvidia ekran kart önerisi

arkdşlar ben bu allahın belası amd driver hatalarından bıktım, max bütçem 3k hangi nvidia kart alabilirim valorant girerken gene crash yedim 1680947024 ikinci el veya sıfır farketmez
  5. oaK´

Ekran kartı kutusu olayı nedir? E-GPU

beyler bu olay hakkında beni aydınlatabilir misiniz nasıl oluyor ne kadar tutuyor ne şartlar altında stabil çalışıyor vs
  6. oaK´

forza horizon için ekran kartı önerisi?

ryzen 5 5500 işlemcim ve rx 570 ekran kartım var bütçe farketmeksızın forza horizon 5i full ayarlarda sabit 75+ fps de oynamak için hangi ekran kartını almam lazım
  7. oaK´

2k bütçe ile ekran kartı?

selamlar arkadaşımın 2-3k arası bi bütçesi var ve ekran kartı arıyor ikinci el flnda olurmuş ne önerirsiniz?
  8. oaK´

Param güvende ile ekran kartı alınır mı?

Merhabalar sıfır almak istediğim zaman çok pahalı tutuyor bende ikinci el almaya karar verdim sizce param güvende ile ekran kartı alınır mı? alınır ise nelere dikkat etmek gerekir? 2060 2070 veya 3060 almayı planlıyorum
  9. oaK´

Taksitli ekran kartı nereden alabilirim??

Merhabalar ailemi ekran kartı için ikna ettim taksitli alıp her ay parasını vereceğim. Sizce nereden almam gerek yani en uygun neresi satıyor? rtx 3060 düşünüyorum amdden dilim yandı yeteri kadar
  10. oaK´

Yardım Amd driver hatası hakkında

Driverı açarken bu şekilde oldu sebebi nedir?
  11. oaK´

Pro sürücünün farkı ne?

Normalde adrenalin edition olanı indirip geçerdim ama redditte birisi pro sürüm olduğunu belirtmiş bi bakayım dedim neymiş, zaten pc yi formatlamıştım arada kaldım hangisini indireyim diye, baktım açıklamasında content creator graphic design vs yazıyor pro olanı indirdim. Hata mı ettim iyi mi...
  12. oaK´

Chipsetinde sorun olan rx570 ne kadara satılır

bende sapphire rx 570 var ve sanırım chipsrtinde problem var, arada sırada ekranda parça parça renk değişimi oluyor çizgiler çıkıyor bi şeyler oluyor vs. Arkadaşım anakartımın pci slotundan da olabileceğini söyledi ama bilmiyorum. Bu sorunun ekran kartından kaynaklandığını nasıl anlarım ve eğer...
  13. oaK´

Yardım Bilgisayarım dondu ve amd hata verdi

Daha demin bilgisayar dondu sonra siyah ekran çıktı, her şey düzeldikten sonra böyle bir uyarı çıktı. Bunların dışında bilgisarda bu aralar droplar vs var video izlerken birden kasıyor hem video kasıyor hemde ses kasıyor ekran kartımın chipsetinde hali hazırda bi sorun var sanırım o yüzden...
  14. oaK´

Öneri 3500tl ekran kartı önerisi

en fazla 3500tl bütçe ile sıfır ikinci el nvidia olarak hangi ekran kartını alabilirim? AMD de olur ama öncelik nvidia, iş için kullanılacak çünkü, cuda çekirdekleri önemli.
  15. oaK´

Ekran kartıma undervolt yapsam elime ne geçer?

Arkadaşlar undervolt ne işe yarıyor tam anlamadım ama sanırım değerleri düşürüp (mhz vs) güç kullanımını ve sıcaklığı düşürüyoruz, ben çok oyun oynamıuyorum genelde valorant falan giriyorum 1-2 ek, onun dışında bilgisayarı illüstratör photoshop tarzı uygulamalarda kullanıyorum. undervolt yapsam...
  16. oaK´

gtx 1070 - r7 3700x darboğaz meselesi

arkadaşlar bu iki elemanı alıcam da darboğaz yapıyorlar, hangi ekran kartı darboğaz yapmaz bütçe max max 3.5k
  17. oaK´

manli gtx 1070 alınır mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-nvidia-8-gb-geforce-gtx-1070-ekran-karti-1030996192/detay/ Bu ekran kartı için anlaştık gibi bir şey de almadan önce size danışmaki istedim, sizce iyi bir model midir bu? 1657484582 ek olarak fan kısmı çok minik...
  18. oaK´

rx 570 satıp 1070 almak?

sizce mantıklı mı? Garantisi bitmiş, sapphire ıtx rx 570 4 gb modeli, oyundan ziyade dijital içerik üretimi ile uğraştığım için daha iyi olur mu? Bir katkısını görür müyüm? üzerine ekleme yapıp almayı düşünüyorum
  19. oaK´

Yardım driver güncellemesi hakkında

Radeon sürücümün sürümü bu, çok daha yeni sürümler gelmiş lakin amd bana yeni sürümleriçin bi bildirim atmadı siteden whql olan en son sürümü indirdim şimd ama henüz kurmadım şuan ki sürücüyü nasıl kaldırmamı tavsiye edersiniz?
  20. oaK´

rx 570 i satsam yerine ne alabilirim?

Selamlar, elimde sapphire ıtx rx570 ekran kartı var bu kartı 2. el olarak satıp sıfır veya 2. el daha iyi bi ekran kartı alabilir miyim? amd nvidia fark etmez Ayrıca bu kartı ne kadara satabilirim ve üstüne ne kadar katarsam ne alabilirim?
Geri