Arama sonuçları: *

1. dostecann

Monitörümdeki bozulmalar

Valorant için renk ayarı yaptıktan sonra ekranın siyah renkli kısımlarında bozulmalar meydana geldi. Bu bozulmalar normal midir?
  2. dostecann

Ekran kartı takas ediyorum, değiştiriyorum.

Önce ki konularda yazmıştım. Video izlerken takılma sıkıntıları olduğu için ekran kartımı takas yapma, değiştirme kararı aldım. Letgo'da ilan açtım. Sizce doğru mu yaptığım? Yazan olur mu?
  3. dostecann

Ekran kartımı satıp ne alabilirim?

Ekran kartım MSI 1660 TI Armor OC. Bunu satıp üzerine biraz para koyup RTX 2060 alabilir miyim? Ve ya başka hangi kartı alabilirim? Sanırım kartımda yazılımsal sıkıntılar var bundan dolayı değiştirmek var kafamda.
  4. dostecann

Ekran kartı video oynatma sorunu

Tarayıcılar üzerinden video izlerken sayfada takılmalar oluyor ve ağır çalışıyor. Çoğu tarayıcıyı denedim fakat Firefox harici hepsinde bu sorun mevcut. Temiz kurulum, yeniden driver kurulumu denedim fakat sorun çözülmedi. Birazdan video da atacağım. Bu kanalda ki son 2 videoyu izleyebilirsiniz...
  5. dostecann

Yeni ekran kartı olarak ne alabilirim?

Şuan ki kartımın modeli MSI 1660 TI ARMOR OC. 60 FPS video oynatırken kasmalar oluyor ve bu benim canımı sıktığı için böyle bir karar aldım. Satsam ne kadar satarım? Yeni kart olarak ne alabilirim?
  6. dostecann

Yardım Youtube video izlerken kasma

Sistemim imzamda. Yabancı forumları bile araştırdım fakat bir çözüm bulamadım. Tüm arkadaşlarımın bilgisayarlarını, laptoplarını inceledim böyle bir sıkıntı yok. Ekran kartı driverım güncel. 1080P 60 FPS video izlerken sayfayı aşağı kaydırırken kasmalar oluyor. Not: Donanım hızlandırmayı...
  7. dostecann

Youtube 60 FPS videolar kasıyor.

Sistemim imzada. Herhangi bir sitede 60 FPS videolar izlerken kasmalar oluşuyor (sayfayı kaydırırken). Oyun oynarken ve normal kullanımda hiçbir sıkıntı yok. Birçok driver kullandım hepsinde mevcut. Donanım hızlandırma ayarını biliyorum. Onun harici bir çözümü olan veya bu sorunu yaşayan var mı?
  8. dostecann

1660 TI Ekran solma sorunu

Selamlar, son günlerde ekranımın bir anda parlaklığı gidip karanlık bir hal alıyor. Birşeye tıkladığımda veya açtığımda düzeliyor. Ekran kartı bu yılın başında hediye olarak gelmişti. Monitörüm de...
  9. dostecann

Valorant oynarken ekran kartı sürücüsü çöktü hatası

Valorant oynarken oyun bir anda donuyor ve ekrana ekran kartınızın sürücüsü çöktü mesajı geliyor. Sürücüsü güncel ve gayet sağlam durumda kartım. kontrol için 5 dakika FurMark testi de yaptım. Max 68 dereceyi gördü. Önceki sürümde de vardı. Bugün yeni gelen güncellemede de var. Sizce nasıl...
  10. dostecann

Ekran kartı sürücüsü çöküyor

1660 TI OC ekran kartına sahibim. Valorant oynarken bu hatayı verdi. Çözümü nedir? Sürücülerim güncel.
  11. dostecann

Valorant %100 GPU Kullanımı Sorunu

MSI 1660 TI ve R5 3600 sistemimde önceden %30 40 civarında dolanan GPU kullanımı son güncellemeden sonra %100'e ulaştı. FPS artışını duyduğum zaman böyle bir şey olacağını tahmin etmiştim. Sizde durumlar neler benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Ve GPU ne kadar kullanılırsa o kadar güç tüketir...
  12. dostecann

CS GO İÇİN MİNİMUM 60 FPS SİSTEMİ

Cs go için 60 fps alabileceğim minimum ekran kartı ve işlemci tavsiyesi verebilir misiniz ona göre işlemcimi ve ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum. Biryerlerde işlemci değişince anakart ve ramide değiştirmek gerekiyor diye duydum. Doğru mudur?
Geri