Arama sonuçları: *

1. Pindəeros

GİGABYTE AORUS RX 570 TERMAL PED

arkadaşlar kart çok ısınıyor furmarkta 4 dakkada 87 dereceye kadar ulaşıyor normalde kasamda 4 fan var ve mesh yapıda ona rağmen kasanın yan camını söktüğümde bile 87 derece oluyor ben kapatmasam belkide daha da artacak termal macununu değiştirdim birkaç derece fark etti ama termal pedler çok...
  2. Pindəeros

Sapphire RX570 Nitro+ BIOS Switch

Arkadaşlar bu bios switch nedir bikaç forumda saat ve ram bellek hızı değişiyor vs diye okudum ama hangi tarafta hangi ayar var bilmiyorum
  3. Pindəeros

Powercolor R9 280X turboduo 3gb 384bit 2. El ne kadar eder?

Başlıktaki gibi ekran kartımı 2. El satış platformlarına diğer aynı ürün ilanlarına bakarak 1000 lira fiyattan koydum alınmadı alınmadı piyasa düştü yavaş yavaş bende düşürdüm fiyatı devamlı şuan 670 liraya ilanda ama alan satan yok forumda var mıdır alacak arkadaş?
  4. Pindəeros

Ekran kartım çok ısınıyor

Sapphire R9 270X Dualx kullanıyordum birçok oyunda bir fanı kapalı diğer fan 150 rpm e 70° de çalışıyordu, sattım ve Powercolor R9 280X TurboDuo aldım ikinci el. Sabah gta5 indirdim bütün ayarları çekebileceğim en yükseğe çektim. 2 fanda 2000rpm ile dönerken 95° gördüm kapattım. Bütün fanları...
Geri