Arama sonuçları: *

1. aeyldrmm

Yardım Pulse 5700 XT Garip olaylar silsilesi

God Of War gibi bir oyunda ultra grafiklerde max sıcaklık 55 olurken başka oyunlarda saçma sapan bir şekilde sıcaklık 80 lere kadar geliyor bazen aştığı oluyor. Dedim macun yenileyelim geçer hydronaut sürdük god of war oynarken daha çok serinledi fakat diğer oyunlarda yine değişen bir şey...
  2. aeyldrmm

Yardım 5700 XT Termal pad boyutları?

Öncelikle merhabalar, Yakın zamanda mevcut kartımı Sapphire Pulse 5700XT ile değiştirdim. Sıcaklık değerleri hafiften rahatsız etmeye başladı macun değişimini vesaire yaptım fakat sanırım içime para harcama perileri girdi :D termal pedleri yenilemek istiyorum. Sorum şu, daha önce Sapphire Pulse...
  3. aeyldrmm

Çözüldü✓ MSI MECH 5700 XT Furmark Sonuçlar

Oturup birlikte kafa patlatıp yorum yapalım. Sizin gözünüzde ne durumda bu kart ?
  4. aeyldrmm

Yardım Malum fiyatlara göre 2000TL bandında ekran kartı

Malum fiyatlar ve serbest piyasanın ruhsuz ve fırsatçı tayfasının acımasızlıklarına rağmen bir umutla oyun oynamak veya çalışmak isteyen arkadaşlar olarak M.Ö kalma 2. el ekran kartlarına yöneldik. 2000TL Sınırında önerebileceğiniz tüm ekran kartlarını bekliyorum. Stokları bekle diyen...
  5. aeyldrmm

RTX 2060 Ventus vs RTX 2060 Twin x2

MSI GeForce RTX 2060 Ventus 6GB OC 192Bit GDDR6 Hangisini almalı ? Soğutma hangisinin iyi ? Kullanan arkadaşlarda yorum yaparsa sevinirim. Inno3D GeForce RTX2060 Twin x2 6GB 192Bit GDDR6
  6. aeyldrmm

Asus TUF3-RX5600XT-6G-EVO Alınır mı ?

Asus TUF3-RX5600XT-O6G-EVO GAMING 6GB 192Bit DDR6 Ekran Kartları Fiyatları & Özellikleri Kovalaa.com'da! Arkadaşlar ekran kartı stoğu beklemekten yoruldum ve BİR ARKADAŞTAN bunu almayı düşünüyorum nedir durum almalı mıyım yoksa kalsın mı ?
  7. aeyldrmm

Ekran kartı önerisi ve fiyatlar

3.500'e kadar bütçeyle bir ekran kartı arıyorum fakat malum sebeplerden dolayı ekran kartları uçmuş veya stoklarda bulunmuyor. Başka yerlerden bulabileceğim ekran kartı önerilerinize açığım. Bütçe 3.500 Sistem : Ryzen 5 2600X - Patriot 3200Mhz 2x8Gb RAM - Gigabyte B450M S2H mATX Anakart -...
Geri