Arama sonuçları: *

1. D

Yardım ASUS DUAL EVO RTX 2060 sıcaklıkları normal mi

iyi akşamlar,Asus dual evo rtx 2060 kartım var. Gow Ragnarok oynarken kart 79-80 derecelere dayanıyor,termal macunu mx6 ile değişmişti fakat sıcaklıklar hemen hemen aynı,termal pedden vs kaynaklanıyor olabilir mi,yoksa bu modele göre normal mi? Kasam Dark GT PRO modeli.
  2. D

Yardım AliExpress üzerindeki fanlar Aorus RX 570 ile uyumlu olur mu?

Merhaba, elimde Gigabyte Aorus RX 570 model kart var Kartımın fanları bozulduğu için yeni fanlar alacağım. AliExpress üzerinde satılan bu fanlar kartıma uyumlu olur mu? AliExpress'te az önce şunu buldum: 190,71TL | PLD09210S12HH T129215SU 88mm 4pin 0.5A RX570 580 Radeon Aorus RX580/570 gigabayt...
  3. D

RX 470 Mining Edition alınmalı mı?

Facebook gruplarında 700-1000 arası değişen fiyatları var.Bu RX 470 günlük kullanımı için uygun mudur masaüstü için ekstra bios atmaya gerek var mıdır?
  4. D

i3 10100F ve RX 6600-RTX 3050 darboğaz yapar mı?

Başlıktaki iki ekran kartından birini almayı düşünüyorum,acaba ciddi derecede darboğaz yapar mı bu iki kart? Bu seviyede başka ne alınabilir?
  5. D

RX 470 mining edition alınır mı?

Merhabalar,RX 470 alma niyetindeyim. Genelde gördüğüm ilanlarda tek DVİ çıkışlı kartlar oluyor. Bu kartlarla rahat oyun oynanabilir mi?
  6. D

Yardım Fan Hızı 2100 RPM den aşağıya düşmüyor.

Ekran kartım varsayılan modda ayarlı iken sürekli 2100 RPM güçte dönüyor,ne kadar ayar yaparsam yapayım yine de düzelmiyor.Sizce sorun nedir?
  7. D

RX 560 dan 1050 ti ye geçilir mi?

Testlerine baktığımda Forza horizon gibi belli oyunlarda biraz daha düzgün fps verebildiğini gördüm,ayrıca daha serin çalışıyor kendi kartıma göre.Uygun bir fiyata bulursam geçmeli miyim?
  8. D

Kartımı ne kadara satmalıyım?

Ekran kartım: Sapphire Pulse RX 560 4 GB Furmark Testinde 8X MSAA da max 64 Dereceyi gördü (Telefona geçtiğim zaman görüntü olarak atacağım.) Sizce ne kadara satabilirim?
  9. D

Yardım Ekran Kartı görüntü vermiyor

Bugün ekran kartımı tamir edilmiş olarak aldım. Almadan önce tamir ettirdiğim yerde kart görüntü veriyordu. Ancak eve gelip kasama taktığımda kart çalışıyor ama görüntü vermiyor. Nedeni ne olabilir? Eski ekran kartını taktığımda görüntü veriyor. Güç kaynağı yetmiyor olabilir mi? (CONCORD 400W
  10. D

RX 570 ekran kartı alınır mı ?

Elimde bozuk bir RX 560 var.Onu satıp almayı düşünüyorum, RX 570 4 GB ve 8 GB arasında fazla performans farkı var mıdır?
  11. D

Yardım Bu fiyat bandında hangi kartı seçmeliyim?

2500-3700 arası önerebileceğiniz bir ekran kartı modeli var mıdır? 2.el de olabilir.
  12. D

İ3 10100F-RX 5600 XT darboğaz yapar mı?

İ3 10100F ile RX 5600 XT arasında herhangi bir darboğaz oluşur mu? 5600 yerine 5500 XT tercih etmek mantıklı olur mu?
  13. D

GTX 1050 Günümüzde iş görür mü?

Uygun bir fiyata bulmak koşuluyla bu kart halen iş yapar mı? Sadece valorant veya arada tek tük ets 2 oynama niyetindeyim. Sistemim i3 10100F 8 GB 3000 mhz ram 400w Psu 120 gb ssd
  14. D

Öneri RX 6400 tercih edilebilecek bir kart mı?

Öncelikle iyi akşamlar.Başlıkta bahsettiğim kartın herhangi bir kronik sorunu vb. sıkıntıları var mı? Aynı fiyat bandında bulunabilecek başka model var mıdır?Şimdiden teşekkürler.
  15. D

Yardım Geçici bir süre için ekran kartı

Ekran kartım bozuldu,sanırım uzunca bir süre kullanamayacağım.Kartım tamir edilene kadar bilgisayarcının birinden geçici olarak Radeon x550 adında bir kart aldım ancak görüntü çizgi çizgi oluyor ve sürekli sıkıntı çıkartıyor. Acaba idare edebileceğim ,arıza çıkarmayan bir ekran kartı öneriniz...
  16. D

Yardım AMD 21.6.1 Sürücüsü Kurulmalı mı?

Arkadaşlar 21.6.1 WHQL sürücüsünde herhangi bir problem yaşayan var mı? Uzun süredir 20.11.2 kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım şu ana kadar.Görüşlerinizi yazabilirseniz sevinirim.
  17. D

Yardım RX 560 için stabil çalışan driver önerisi

Arkadaşlar RX 560 kartı için stabil çalışan driver öneriniz var mı?
  18. D

Yardım Ekranda Garip Çizgi ve kareler oluşup dondu

Arkadaşlar az önce youtube da video izlerken ekran yavaş yavaş bozulup çizgi ve karecikler şeklinde dondu mavi ekran verdi,sizce driver veya monitörde sorun olabilir mi? Ekran kartım: RX 560 4 GB Driver: Adrenalin 21.4.1
  19. D

RX 550 şu piyasada kaça gitmeli?

Arkadaşımda asus phoenix rx 550 2 gb bulunuyor 450 tl ye almıştı,şimdiki piyasada satarsa kaça koymalı ilana,600 iyi mi??
  20. D

Ekran kartı soğutucu bloğu sökülürse garanti dışı mı?

Ekran kartım toz yuvası olmuş durumda,ben ekran kartının soğutucu bloğunu sökersem temizlemek için garanti dışı kalır mı?
Geri