Arama sonuçları: *

1. XWRFURE

monster laptop oyun içi grafik sorunu

3050 ekran kartlı monster laptopum var oyunda ayarları high yapmama rağmen kalite çok kötü neden böyle sebebini bilen var mı
  2. XWRFURE

laptop rtx 3050 grafik sorunu

3050 ekran kartlı monster laptopum var oyunda ayarları high yapmama rağmen kalite çok kötü neden böyle sebebini bilen var mı
  3. XWRFURE

Yardım Ryzen5 5600 ve Rog rx570 4gb ikilisi?

Sizce bu ikili güzel iş çıkartır mı arkadaşım için bakıyoruz dcs world diye bir oyun var onun için parçalarını değişecek sistem gereksinimleri böyle rahatlıkla açar mı sizce
  4. XWRFURE

İkinci el Asus rog rx570 4gb

2900 tl ye ikinci el rx570 4gb alınır mı testlerini yapmadık satıcı güveli ödemeyi işaretlemiş furmark ve heaven 3d testleri yaparım bu fiyat sizce nasıl
  5. XWRFURE

5k civarı ekran kartı önerisi

5k bütçem var ekran kartı için alabileceğim en iyi ekran kartı hangisi şu anda
  6. XWRFURE

Yardım ekran kaydı alırken yeşil kaydediyor

normalde böyle bir hata yoktu bende şimdi fark ettim bütün ekran kaydı alma programlarında böyle gösteriyor bir tane örnek kaydın linkini bıraktım aşağıya 1648993367 nasıl la youtuba yükleyince düzelmiş 1648993457 bilgisayardan açınca böyle gözükmüyor
  7. XWRFURE

Yardım Yanan Ekran Kartı Tamir Edilebilir Mi

benim eski ekran kartım yandı bana tamir olmaz dedi bir tanıdığım o yüzden yeni pc toplamıştım ekran kartım hala elimde ama vrami mi gitti çipi mi gitti bilmiyorum kuzeniminde ekran kartına ihtiyacı var tamir edilebilir mi
  8. XWRFURE

ekran kartını dik koymak

ekran kartını dik yerleştirmenin artısı var mı ve nasıl yapılıyor başka aparat mı lazım
  9. XWRFURE

Yardım Rx570 furmark test sonucuna bakabilir misiniz sağlıklı mı

ekran kartıma test yaptım ama sıcaklığı max 62 dereceye yükseldi bir sorun mu var yoksa ben mi yanlış test yaptım veyahut normal mi değerler 1647022477 @Perfectshot06
  10. XWRFURE

Rog rx570 8gb furmark testi

ekran kartıma furmark testi yaptım sonuç sizce nasıl neden bilmiyorum ama zorlanmadı max 62 dereceyi gördü kartta mı sorun var yoksa normal mi
Top Bottom