Arama sonuçları: *

1. MustafaaY

İkinci El Rx 6700 XT Alınır mı?

İkinci el 7500 tl ye Asus dual Rx6700 xt buldum alınır mı? bu fiyatlara değermi karar veremedim kart temiz ısınma sorunu vs yok garantisi bu ay bitiyor. 6600 dan geçicem. biraz daha beklesem fiyatlar düşermi.
  2. MustafaaY

Yardım Game Pass Oyunları Amd Adrenalinde Görünmüyor.

Gamepassten yüklediğim oyunların hiçbiri amd yazılımında görüntülenmiyor bu yüzdende oyunlarda afmf 2 gibi amd nin özelliklerini kullanamıyorum. Steamdan yüklediğim ark, squad gibi oyunlarda afmf2 çalışıyor ve amd yazılımında oyunlar otomatik ekleniyor. bu sorunu yaşayan varmı. Amd yazılımına...
  3. MustafaaY

Fsr 3.0 Ne Zaman Gelicek?

3-5 ay önce fsr 3 önümüzdeki aylarda gelecek denmişti. Squad oyununa da ekleneceği söylendi ama hala gelmedi. Diğer oyunlara geldimi son durum ne oldu fsr 3 olayı.
  4. MustafaaY

Ekran Kartı Fanları Çalışınca Çınlamaya benzer ses geliyor

bilgisayar geleli 1 hafta olmadı oyuna girdiğim zaman çınalama benzer ses geliyordu kulaklığı çıkarınca aşırı olmasada sesi geliyor ve biraz rahatsız ediyor kasayı açtım ekran kartından geldiğini öğrendim fanlar çalışınca çınlamaya benzer değişik se geliyor sanki hdd sesi gibi ses çıkıyor...
  5. MustafaaY

Ekran kartı psu bağlantısı

Ekran kartını taktım ama kabloları bağlamışlar boşu boşuna çözmeyeyim dedim burdaki kablo oraya takılıyor değilmi küçük geldi girmez diye bağlantıyı çözmedim . 1670681788 Aga kisme yokmu
  6. MustafaaY

Yenı Aldığım Ekran Kartında Görüntü gelmedi

2. el 28 ay garantili çok kullanılmamış tertemiz rx 570 4 gb aldım benim 350 w psu var intel pentium dual e2180 2.0 ghz işlemci 2 gb ram gigabyte 945gcm-s2l anakart var ekran kartını taktım monitor eski olduğu için dönüştürücü kullandım ve pc çalıştırdım ekran gelmedi sonra anakartın görüntü...
  7. MustafaaY

2. El Msi armor RX 570 4gb

Bugün 28 ay garantili 1200 TL ye Msi armor RX 570 4gb ekran kartı aldım. Bazı şüphelerim var tek korktuğum fazla ısınması bazı forumlarda ısınma problemi olduğu söyleniyor bu kart beni yarı yolda bırakılmı h.o mu g.o mu Genelde rust pubg LoL gibi oyunları tercih ediyorum
  8. MustafaaY

Ryzen 3 3100'lü sisteme RX 560 4gb alınır mı?

Böyle bir sistem toplamayı karar verdim ekran kartını 2. El düşünüyorum hiç kullanılmamış açılmamış 2 sene garantili Sapphire pulse rx560 4gb 650 TL ye buldum bu sistem ile nasıl olur beni 2-3 ay idare eder mi? daha sonradan gtx1650s veya rx5500xt ekran kartına geçmeyi düşünüyorum kasaya...
  9. MustafaaY

GTX 1060 6GB ekran kartı

Msi gtx 1060 6 gb mining te kullanılmamış Ekran kartına 1400 almayı düşünüyorum fiyatına değermi
Top Bottom