Arama sonuçları: *

1. Enivici Vokke

RX6600 Furmark değerleri normal mi? Satın alacağım cevaplarınızı bekliyorum

Arkadaşlar monıtor kotu dıye cozunurluk dusukte yapmıs sanırım testi. Değerler okey diyorsanız sipariş vereceğim şimdi. 1740476245 Bu da 6. dakikadaki testi
  2. Enivici Vokke

4.700 liraya RTX 2060 Super alınır mı?

Satıcı 1 kuruş daha inmem diyor. İçi falan açılmamış. Furmark testi resimdeki gibi. Biliyorum çoğunuz o paraya RX6600 al diyeceksiniz. Ancak 2 kartın performansı izlediğim karşılaştırma videolarında neredeyse aynı. Çeşitli oyunlarda birbirlerine 3-5 FPS fark atıyorlar o kadar. AMD almak istememe...
  3. Enivici Vokke

Digital Vibrance sürekli sıfırlanıyor

Her PC'yi kapatıp açtığımda nvidia denetım masasındaki digital vibrance sıfırlanıp 50'ye dönüyor. Bir çözümü var mıdır normalde böyle bir sorunum yoktu 2 gündür var. Sanırım son Nvidia guncellemesınden sonra oldu sızde de oyle bır sıkıntı var mı?
  4. Enivici Vokke

Aldığım ekran kartının Furmark değerleri iyi mi?

Gainward 1660 Ti aldım. Sıcaklık ve FPS değeri normal ama diğer değerlerden anlamıyorum ben. Diğerleri de normal mi?
  5. Enivici Vokke

1660 Ti kaç yıl daha güncelleme alır?

RX570 kullanıyorum. 1660 ti siparişi verdim az önce sahibindenden. Normalde bana rx570 de yetiyor ama güncelleme desteği kesildi. Atıyorum CS2'ye diğer kartlara güncelleme geliyor fps artıyor bana gelmiyor. 2.900'e aldım, bir de param güvende komisyonu ödedim mecbur. 3.200 oldu. O olmadan almam...
  6. Enivici Vokke

Sapphire 5600 XT alınır mı?

Arkadaşlar aslında 1660S istiyorum ancak uygun fiyata bulamıyorum. Bu yüzden 1660S dengi başka kartlara da bakıyorum. Biraz güncel kartlara bakıyorum ama. 1070 gibi çok eskilere değil. Neyse 5600 XT gördüm 2.600 liraya GeT de açmış adam. 5000 serisi hakkında bugüne kadar hep kötü yorumlar okudum...
  7. Enivici Vokke

DDU kullanmadan kartı güncellemek mümkün mü?

AMD kartımı 23.5.1 sürümünden 23.9.1 sürümüne güncellemek istiyorum, DDU kullanmadan bunu yapamıyor muyuz? Radeon uygulamasından güncelleyebiliyoruz ama en son sürüme, 23.11.1 sürümüne güncelliyor. Ben 23.9.1 istiyorum. Oturup sıfırdan ayar yapmaya üşeniyorum, fan ayarı vs.
  8. Enivici Vokke

Nvidia ekran kartı ekran bulanık gözüküyor

Bugün RX570'den 1660S'e geçtim. Ekran bir tık bulanık gözüküyor hem windowsta hem oyunlarda her şeyde yani. Bunun bir ayarı falan var mı? AMD'de her şey çok daha netti.
  9. Enivici Vokke

Sahibinden'de 3.6K'ya 1 yıl garantili RX6600 GeT'li kart

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sapphire-radeon-rx-6600-pulse-8gb-gddr6-128-bit-ekran-karti-1129809270/detay Reklamını yapmıyorum, gezerken buldum. Benim gibi güvenli ticaret olmazsa olmazınızsa diye paylaşayım dedim. 3.6K civarındaki kartlar ya...
  10. Enivici Vokke

Kartın furmark değeri nasıl?

Satıcının attığı furmark testi bu. Gainward 1660S Ghost OC modeli. Normal mi?
  11. Enivici Vokke

Gainward 1660S çok mu kötü?

1660S alacağım da Gainward modeli. Fanlarında 0 DB özelliği yokmuş. Mecbur boşta bile fanları dönüyormuş. Palit'in alt markasıymış, çok kaliteli değilmiş. Fiyatını boşverin Gainward 1660S alınmaz bence bu kadar kötüyse, yanlış mı düşünüyorum?
  12. Enivici Vokke

Gainward Ghost model 1660S alınır mı?

Galax, Asus kadar iyi midir 1660S Gainward Ghost Oc modeli?
  13. Enivici Vokke

Ekran kartı fanlarını elle ayarlayınca sıfır RPM devre dışı kalıyor

AMD yazılımından RX570 ekran kartımın fan hızlarını elimle ayarlayınca sıfır RPM devre dışı kalıyor. En düşük %38 hıza düşürebiliyorum fanları. Otomatikte bırakırsam ekran kartı ısınmadığı sürece dönmüyor. Ben hem elle ayarlayayım hem de sıfır RPM özelliği çalışsın istiyorum. Bunu ayarlamanın...
  14. Enivici Vokke

Ekran kartı fanının %70'de dönmesi sorun çıkartır mı?

Tek fanlı RX 570 modelim var. Oyuna girince %100 kullanıma çıkıyor ve %100 kullanımda 71-72 derece oluyor. Öyle olunca da fan %70'de dönüyor. Ekran kartının 80 derece olmaması lazım, o yüzden bu şekil ayar yaptım. 80 derece limit var benim ekran kartında ve bu limit kaldırılamıyor. 79 dereceye...
  15. Enivici Vokke

Ekran kartı termal macunu nasıl temizlenir?

İzopropil mendilim yok, sipariş verip bir de onun gelmesini beklemek istemiyorum açıkçası. İşlemcinin macununu hep ıslak mendille sildim bugüne kadar ama ekran kartı daha narin sanırım. Islak mendilin suyunu çıkartıp silsem olur mu? İnternette videodakiler mendille ekran kartını ayna gibi...
  16. Enivici Vokke

Undervolt yapabilmiş miyim?

Eklediğim resimlere bakarsanız çok sevinirim before-after yaptım. Frekans (MhZ) ellemedim ayrıca fan ayarını otomatikte bıraktım çünkü manuel yapınca sıfır RPM özelliği kapanıyor boşta çalışmasın. Onun dışında Voltaj, frekans, frekansın altındaki voltajı ve güç limiti değiştirdim. Furmark...
  17. Enivici Vokke

RX 570 için AMD Radeon 22.11.1 sürücüsü iyi mi?

RX 570 ekran kartına sahibim. 23.2.2 sürümünde oyunlar kasmaya başladı ve WattMan hatası vermeye başladı. 23.2.1 için Windows'u çökerttiği söyleniyor. 22.11.2 kurduğumda kurulum aşamasında benim bilgisayar karıncalı gri ekran vermişti. En son 22.11.1 indirdim şimdi. Bu sürüm stabil miydi? Bu da...
  18. Enivici Vokke

RX 570'e nasıl Overclock yapılır?

Ekran kartım Sapphire RX570 Pulse ITX 4 GB tek fanlı model. Biliyorum deneme-yanılma işi ancak denemeye bir yerden başlamak gerek. Daha önce OC yapmadığım için de absürt sayılarla başlamak istemiyorum. Aşağıdaki resimdeki gibi başlasam olur mu? 4 tane şeyde değişiklik yaptım. Altlarını çizdim...
  19. Enivici Vokke

AMD kartınızı güncellemeden 2 kere düşünün

AMD'ye güncelleme gelmiş. Az önce güncelledim, ekran karıncalandı. Çekmeyen TV gibi oldu ekran, gitti bir anda. Kapatıp açtım radeon software açılmıyor. Güncellemeyi düşünen varsa 2 kere düşünsün.
  20. Enivici Vokke

GeForce 310M DX11 var mı?

310M'de DX11 var mı? GeForce Now için DX11 gerekiyormuş sanırım.
Top Bottom