Arama sonuçları: *

1. Nasparus

Yardım Ekran Kartım Rx460 olarak gözüküyor

Ekran kartım rx560 4gb 2 buçuk senedir kullanıyorum. İlk defa böyle bir durumla karşılaştım. Dxdiagdan da baktım 460 gösteriyor
  2. Nasparus

Yardım Pentium E6300 Hangi Ekran Kartı Gider?

Arkadaşımda çok eski bir pc var ekran kartı onboard, sırf ekran kartından dolayı çoğu oyunu oynayamıyor. Bu yıl YKS ye gireceğimiz için pc alamıyor şimdi idarelik bir ekran kartı alacak. E6300 a hangi ekran kartı gider? Bütçe: 500 - 600
  3. Nasparus

Yardım RTX 3060 LHR ve GT710 2gb bunları kaça satmalıyım

MSI RTX 3060 LHR / 3 fanlı https://www.google.com/aclk?sa=l&ai=DChcSEwjVz8_E9ab1AhUl7uYKHZOCAZQYABADGgJ3cw&sig=AOD64_1g48h74-IysUS-gwWR6iRfuYmtpQ&ctype=5&q=&ved=0ahUKEwiPqsXE9ab1AhV7RvEDHRWgCXsQww8Ixwg&adurl= Asus Geforce GT710 2GB 3060 1 hafta kullanıldı Gt710 hiç kullanılmadı Bunları kaça...
  4. Nasparus

Yardım AMD Radeon Software Güncelleme kısmı çıkmıyor

Normalde programı açtığımda sağ kısımda güncellemeyi kontrol etme gibi bir kısım olurdu, güncelleme geldiği zaman ordan kurardım fakat şuan orda "Yükseltme Danışmanı" diye bir şey var ve güncellemenin nereden yapılacağını bilmiyorum.
  5. Nasparus

Yardım AMD Radeon Software Güncelleme

Öncelikle selamlar. Amd Driver'ımı Radeon Software içinden indirdim ve kuracağım. Karşıma bunlar çıktı. Hangisini seçmem daha iyi olur bilgilendirir misiniz
  6. Nasparus

Yardım AMD Vega kartlarının olayı nedir?

Çok merak ediyorum neden diğerlerinden farklılar ve neden 2048 bit oluyorlar (örn: Vega 64). Almak mantıklı mı? Cevaplarsanız sevinirim.
  7. Nasparus

Yardım Mining yapıyorum fakat %11 kullanılıyor

Rx560 4 gb ile raven coin kazıyorum ama %17 den yüksek kullanıldığını görmedim hashrate ilk başladığınsa 3 dü şuan 2.7 lere indi radeon ayarlarından gpu ayarı vram ayarı güç ayarlama birsürü şey arttırdım hiçbirşey değişmedi lütfen yardım edin. 1616023325 Up up
  8. Nasparus

Yardım Rx560 4GB ile RavenCoin Mining Yapabilirmiyim?

Elimde Rx560 4gb kart var bunun ile RavenCoin kazabilirmiyim? Kazabilirsem kar edermiyim? Ne kadar kar ederim? Hashrate ne kadar olur? bunları öğrenebileceğim bir site varmı?
  9. Nasparus

Yardım 3D Mark testi yaptım işte sonuç (sizce nasıl?)

Ekran kartım: RX560 4GB İşlemcim: AMD Phenom II X6 1055T
  10. Nasparus

Yardım Rx560 için Radeon Software en iyi performans ayarları

Yakın zamanda Rx560 aldım ve driverında Bir sürü ayar ile karşılaştım. İlk defa pc topladığım için bu ayarlardan pek anlamıyorum. En iyi performans için ayarlamama yardımcı olurmusunuz.
  11. Nasparus

Yardım Rx560 Driver'ını kuramıyorum

Ekran kartım Rx560. Pc de hdd var iken en son sürümünü kurabilmiştim hiç bir sıkıntı çıkmamıştı. Ssd aldım ve windowsun yeni sürümünü kuramadım bu yüzden eski sürümünü kurdum sonra güncelleyip yeni sürümünü kurdum. Ama RX560 driverini kuramıyorum şu hata ile karşılaşıyorum. Lütfen yardım edin.
  12. Nasparus

Yardım Darboğaz tam olarak nedir?

İnternetten okumuştum ama tam anlamadım basit bir şekilde anlatırmısınız.
  13. Nasparus

Biostar 2 fanlı ekran kartı mı? Sapphire 1 fanlı ekran kartı mı?

hangisini tercih etmeliyim
  14. Nasparus

Bu ekran kartı markası alınır mı?

Rx560 4 Gb alacağım. Hangi marka almalıyım? Sapphire iyi midir?? https://www.hepsiburada.com/sapphire-pulse-radeon-rx-560-4gb-gddr5-ekran-karti-11267-18-20g-p-HBV000008SNFL?magaza=Teknobiyotik&utm_source=pc&utm_medium=cimri&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=27&wt_pc=cimri.c.27.pc Sistemmim...
Top Bottom