Arama sonuçları: *

1. Burqk

Çözüldü✓ İntel İ7 940, GTX 1660 Ti'a darboğaz yaparmı?

Hocam ? 1614882388 hocam arkadaşımla inatlaştık inanmadı oyüzden yazıyom ss alcam.
  2. Burqk

Bu fiyat nasıl böyle oluyor?

Öncelikle biliyoruz stoklar berbat ama şu görüntüler kafamı karıştırdı 5000tl ekrankarını sistem yapmışlar. yada daha fazla konişmim fotoğraflar konuşur.
  3. Burqk

Dolar 7,09, stoklar geldiği zaman normalden düşük fiyatta olacakmı?

Pek bir şey dememe gerek yok zaten. Dolar 7tl olduğu zaman bir tebessüm geldi Akakçe'ye girince geri üzüntü başladı.:)
  4. Burqk

Öneri Bütceye uygun Nvidia ekran kartı önerisi. 30.01.21

Hocam birde sizlere bir şey soracağım bunu her hafta yeniden yapmamda sıkıntı varmı. linklerin en ucuzunu bulmaya çallışıyorum Öncelikle işinize yaradıysa ne mutlu bana. Dolar ne olacağı belli değil Dolar:7,42. Bulduğunuz daha ucuz bir kart olursa önerdiklerimden bana yazabilrsiniz çok mutlu...
  5. Burqk

1650 SUPER Phoenix, Palit GTX 1650 GP fiyat farkına değermi?

sayın hocalarım bir kaç gündür yoktum. ben aslında bunu tek fan çift fanmı diye, birde arada sadece 100tl fark var bir tane daha var Asus modeli SUPER. Asus GTX 1650 SUPER Phoenix = 2.139TL Değermi 100 tl ye? Palit GTX 1650 GP OC = 2.003TL
  6. Burqk

Miningciler yüzündenmi bitti ekran kartları? 3000 serisi

Normal masaüstü kullanıcılarmı bitirdi yoksa miningcilermi 3000 serisini çok merak ediyorum doğru düzgün stok yok. stok olduğu anda sömürgeye giriyor.
  7. Burqk

Ekran kartı olarak Nvidia ve radeondan başka ekran kartı üreten firma varmı ?

Hocam asus, gigabyte, msi gibi değil. gpu 1611175625 yea
  8. Burqk

Öneri En ucuz AMD radeon ekran kartı önerisi.

Öncelikle işinize yaradıysa ne mutlu bana. Dolar ne olacağı belli değil Dolar:7,42. Bulduğunuz daha ucuz bir kart olursa önerdiklerimden bana yazabilrsiniz çok mutlu olurum. RX550 : https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-biostar-rx550-2gb-128bit-gddr5-fiyati,883477378.html RX560 ...
  9. Burqk

Öneri Bütceye uygun Nvidia ekran kartı önerisi.

Öncelikle işinize yaradıysa ne mutlu bana. Dolar ne olacağı belli değil Dolar:7,42. Bulduğunuz daha ucuz bir kart olursa önerdiklerimden bana yazabilrsiniz çok mutlu olurum. GT 1030 : https://www.akakce.com/ekran-karti/...gb-gddr5-64bit-dvi-hdmi-fiyati,716387146.html GTX 1050 ...
  10. Burqk

Öneri Her bütçeye uygun Nvidia Ekran kartı önerileri

Öncelikle işinize yaradıysa ne mutlu bana. Dolar ne olacağı belli değil Dolar:7,42. Bulduğunuz daha ucuz bir kart olursa önerdiklerimden bana yazabilrsiniz çok mutlu olurum. GT 1030 ...
  11. Burqk

GTX 1660 SUPER GAMING X 6GB 1900Tl ye satayımmı ?

eder mi? bu kart bu kadar agalar.
  12. Burqk

Öneri RTX 3050 Ti çıkacakmı ? Fiyatı ne kadar olacak ?

Aga ben ucuz bişe istiyorum. 3060 lara güzel fiyatlar demişlerdi çıktıgı zaman gerçek fiyatları gördük.
  13. Burqk

Çözüldü✓ Aşık olduğum kıza ekran kartı hediye edersem tepkisi ne olur ?

Arkadaşlar ben 2060 ekran kartına geçtim GTX 1660 vardı. Aşık olduğum kıza verirsem tepkisi ne olur ?
  14. Burqk

Çözüldü✓ Asus GTX 1650 Phoenix ses yaparmı ?

Arkadaşlar benim bütcem GTX 1650 olarak çift fanlıya yetmedi. Geceleri oyun oynayacağım için gürültü olmasını istemiyorum. Bu ekran kartı çok fazla ses yaparmı ?
Top Bottom