Arama sonuçları: *

1. K

Yardım Oyun oynarken aniden ekran gitti ve fanlar son derece dönmeye başladı

İlk defa ile karşılaştım bu sorunla. Yeni ekran kartına geçtikten sonra oldu. Oyundaydım sıcaklıklar normaldi aniden görüntü gitti ve ekran kartı fanları kafayı sisirecek derecede hızlı ve sesli dönmeye başladı. GTX 1060 3gb MSI ARMOR modelini kullanıyorum. Ekran kartı 2.el tanıdık birinden...
  2. K

Yardım Aigo GP 650 - GTX 1060 ekran kartı güç girişi nerede?

RX 550'den GTX 1060'a geçeceğim. Biliyorsunuz RX 550 güç PIN'i kullanmıyor o yüzden takarken falan hiç güç PIN'i ile uğraşmadım. GTX 1060 ekran kartı takacağım ve güç PIN'i nerede bilmiyorum. Boş olan kablolar PSU'nün yanında mı olur yoksa gidip satın almam mı gerek?
  3. K

Yardım AMD sürücü yüklerken mavi ekran hatası

Şu son sürücü geldiğinden beri bilgisayarla uğraşıyorum şu lanet sorunu çözebilmek için. AMD'nin sitesinden en son çıkan sürücüyü indirirken tam %60 70'lerde ekran gittiğinde dosya gezgini açılıp mavi ekran geliyor. Nasıl çözeceğim? Hatanın kodu şöyle-DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL.
  4. K

Yardım RX 550 fan hızı oyunlarda artmıyor

RX 550 4 GB ekran kartım var. Bu ekran kartı eskiden yükte 1450 RPM de çalışırken şimdi 1160 RPM'yi geçmiyor. Boşta 1174'lerde dolaşıyor ama oyuna girince hemen 1150'lere düşüyor. Ve bu da ısınmasına neden oluyor hiçbir ayara ellemedim. Nasıl çözebilirim?
Top Bottom