Arama sonuçları: *

1. sahabeLYKIA

rx 550 ekran kartı asus vs msı

arkadaşlar başlıkta söyledim 2 ekran kartı var linklerini atacağım arkadaşım 1 fanlı olanı almakta ısrar ediyor lütfen aydınlatım bizi https://www.sinerji.gen.tr/msi-radeon-rx-550-2gt-lp-oc-2gb-gddr5-128-bit-ekran-karti-p-38250?utm_campaign=akakce&v=0.34.8...
  2. sahabeLYKIA

max 700 tl 0 ekran kartı

arkadaşlar başlıktada belirttim 700 tl lik max ekran kartı ihtiyacım var
  3. sahabeLYKIA

Arktek GT 730 2GB maraka güvenilir mi ?

arkadaşlar gt 730 ekran kartı alacağım Arktek ekran kartları güvenilir mi? Ayrıca bu Valorant veya LoL'ü oynatabilecek bir kapasitede ekran kartı mı? (En yüksek ayarlarda oynamam şart değil,orta ayar yeterli.) gt730 mu 710 mu ?
  4. sahabeLYKIA

r7 240 ekran kartı link lazım

arkadaşlar başlıktada belirttim r7 240 almayı düşünüyorum fakat turbox gibi markalara düşmek istemem bana sağlambi link atar mısınız işlemci i-5 760 500w psu
  5. sahabeLYKIA

turbox r7 240 alınır mı

arkadaşlar mecburen sıfır ekran kartı alacağım şuan r7 240 düşünüyorum fakat turbox marka var turbox markayı çok fazla kötüleyen var neden kötülediğinizi açıklaya bilir misiniz bu konularda yeniyim
  6. sahabeLYKIA

gt 710 ekran kartı dar boğaz yaparmı

arkadaşlar işlemci i 5 760 ekran kartı...
  7. sahabeLYKIA

max 500 tl bütçe ile ekran kartı

Başlıktada gördüğünüz gibi max 500 tl bütçem var işlemci : i 5 760 psu : 500 w
  8. sahabeLYKIA

RX 580 8gb'a rakip ekran kartı nedir ?

Arkadaşlar rx 580 8gb a rakip ekran kartı nedir ? teşekkürler.
  9. sahabeLYKIA

1650 s ile 1660s arasındaki fark nedir ? amd tarafında rakipleri kimlerdir ?

arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 1650 s ile 1660s arasındaki fark nedir ? amd tarafında rakipleri kimlerdir ? bu kartlardan alacak olsam hangi işlemciyi önerirsiniz ?
  10. sahabeLYKIA

Ekran kartı stokları ne zaman yenilenir ?

Arkadaşlar durum belli sizce stoklar ne zaman yenilenir , mining işi ne zaman azalır ?
Top Bottom