Arama sonuçları: *

1. I

Ekran kartının Hotspot Sıcaklığı normal mi?

Merhabalar Elimde Evga Nvidia RTX 2060 SC Gaming 6 GB Modeli var tek fanlı model, oyuna girdiğim zaman fanı bir anda hızlandığını düştüğünü farkettim ama baya sesli çıkıyordu (3600 rpm) ilk önce fulluyor fanı 2 saniye soğuduktan sonra o dereceden düşünce tekrar düşürüyor 2 saniye sonra tekrardan...
  2. I

EVGA RTX 2060 SC 6 GB Fan Ses Sorunu

Merhabalar, EVGA RTX 2060 SC 6 GB tek fanlı model bir karta sahibim, kartım normal kullanımda bir sorun yok fakat, %100 kullanımda oyunlarda fan hızı 3600 rpm'de çalışıyor, ve tek fan olduğu için kafam kaldırmıyor, ısı sıcaklıkları 74 derecede olmasına rağmen bir fan hızlanıyor (3600 rpm) bir...
  3. I

RX 5600 XT Ekran kartı yüke bindiği zaman takılıyor

Merhaba, iyi forumlar dilerim geçenlerde ikinci el Gigabyte RX 5600 XT o.c. Aldım, başıma bela oldu keşke almasaydım watmanıydı kasmasıydı derken bayağı uğraşmaya başladım arkadaş beni bir güzel dolandırdı bütün testleri yaptım ama yine sorun çıkıyor karttan, yüke bindiği zaman FurMark, RDR2...
  4. I

RX 5600 XT EKRAN KARTI masaüstünde kasıyor

Merhabalar İkinci el RX 5600 XT Aldım fakat, masaüstünde ana ekranda kasmalar yaşıyorum, yan ekrana sürükleme yaparken, tek ekranda sürükleme yaparken, gözle görülür kasma yaşıyorum, ekran kartını arkadaştan almadan önce furmark tesi yarım saat yaptım, ekran kartı temizde duruyordu böyle bir...
  5. I

Ekran Kartı Kullanımı %80'nın Üstüne Çıkmıyor

Arkadaşlar merhaba sistemim şu şekilde: Asus ROG STRİX GTX 950 2 GB İntel Xeon X3440 2.53 GHz 8 GB DDR3 RAM Asus P7P55 LX Anakart Arkadaşlar dediğim gibi ekran kartı kullanımım %80'nın üstüne çıkmıyor bakıyorum insanlarda %99'larda geziyor %90'nın altına düşmüyor benden neden böyle ? Nasıl...
Geri