Arama sonuçları: *

1. KSF Eren

Yardım Bu Hata Nedir Ne Yapmam Gerekir ?

Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma rtx 4060 taktım eski sürücüleri ddu ile kaldırdım güvenli modda şimdide geforce experince kurdum bu driveri indirip hızlı kurulum yap dedim sonunda böyle bi hata çıktı. 2. ye tekrar denedim tekrar çıktı ne yapmalıyım dikkate alınacak bi hatamı bu bişeyi etkilermi ?
  2. KSF Eren

Yardım Hangi RTX 4060 Modelini Almalıyım ?

Merhaba bütcem kısıtlı almışken iyisini aliyim düşüncesi ile hangi modeli almalıyım sizce 2. El önermeyin lütfen artık sıfır bir ürünüm olsun istiyorum. Hep 2. El aldım bu güne kadar maddi durumdan dolayı yine durumum yok ama işte ne yapalım 😄...
  3. KSF Eren

Yardım Ekran Kartımın Değeri Sizce Nedir ?

Merhaba PowerColor Red Devil RX 6800 XT 16 GB Kutulu faturalı miningsiz garantisi bitmiş ekran kartım var. Kartımı satmak istiyorum. Piyasaya baktığım zaman sarı sitede 10 ila 12 arası fiyatları var rx 6800 xt nin ama benim kartım rx 6800 xt modelleri arasında tepe bir model diye biliyorum Red...
  4. KSF Eren

Çözüldü✓ Powercolor RX 6800 XT Red Devil Rengi Nasıl Ayarlanır ?

Merhaba arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi şuan sadece mor mu pembemi ne yanıyor bunu hangi programla ayarlayabilirim. Yanında gelen kabloyu kullanmam şart mı renk ayarlamak için. Anakartım MSİ B450M-A PRO MAX cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
  5. KSF Eren

Yardım RX 6800 XT Mİ RTX 3080 Mİ ?

Merhaba arkadaşlar önümde 2 seçenek var. Biri Powercolor rx 6800 xt red devil diğeri msi sea hawk rtx 3080. İkiside içi açılmamış miningsiz ikisininde fiyatı aynı 12500 TL sizce hangisi daha iyi olur. Rx 16 gb Rtx 10 gb performans olarak da rx 6800 xt daha iyi gibi sizce hangisi uzun ömürlü...
  6. KSF Eren

Yardım 1 AY MİNİNG YAPILMIŞ RTX 3070 Tİ ALINIR MI ?

Merhabalar benim yaşadığım şehirde çok az ilan var ve bu ilana denk geldim. İçi açılmamış fakat 1 ay mining yapılmış. Sizce alınır mı ? ilan ...
  7. KSF Eren

Yardım RTX 3070 Tİ Mİ ALMAK DAHA MANTIKLI YOKSA RTX 4060 Tİ Mİ

Merhabalar ikisinin de fiyatı aynı ilanlar buldum. Satıcıyla biraz konuştum saf güç olarak rtx 3070 ti daha güçlü dedi ama dlss3 özelliği sayesinde rtx 4060ti nin öne geçtiği yerler var dedi. Sizce hangisini almak daha mantıklı olur. Dlss3 her oyunda yok yakın biraz zamanda her oyunada gelmez...
  8. KSF Eren

Yardım Asus Armory Crate Fan Hızı Kontrol Ekranı Gelmiyor

Giriş kısmı böyle gözüküyor normalde burda cpu ve gpu fan hızı kontrol olması gerekmiyor mu nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
  9. KSF Eren

Yardım 3080 Ekran Kartı İçin PSU Önerir misiniz ?

Asus Rog Strix RTX 3080 LHR modeli için psu arıyorum. 3 adet 8 pin pcı güç girişi istiyor yani 24 pin. Buna uygun olarak ben bu msi psu yu buldum sizce bu uyarmı yada bundan daha iyisi var mı ? bütcem 4k zorlarsam anca 5k üstü olmaz malesef...
  10. KSF Eren

Yardım RTX 3080 Ekran Kartı İçin Molex To PCI Express Kablosu Lazım

Öncelikle merhaba arkadaşlar yakın zamanda asus rog strix rtx 3080 alacağım ve güç kaynağımda toplam 16 pin pcı güç girisi var fakat asus rog un 24 pin güç girişi gereksinimi var powerım 850 watt yani 3080 için yeterli o yüzden bana kaliteli bir molex kablo önerebilir misiniz?. Benim bulduğum dark...
Geri