Arama sonuçları: *

1. eyupefe3

Öneri Xeon E5430 İşlemciye Ekran Kartı Önerisi

Psu 12v kanalından 220w veriyor yeni psuda alabilirim 1050ti düşünüyorum darboğaz tabii ki yer ama valorant cs falan oynuyucam zaten onun harici kaldırırsa forza bu kadar.Bütçe ne kadar az çıkarsa o kadar iyi ama sınır yok.Çalıştığımdan oraya aktarıcam. Asus p5g41t-m lx Xeon e5430 2.93ghz oc 8gb...
  2. eyupefe3

1000 TL Bütçeye Ekran Kartı önerisi

Psu 12v kanalından 220w veriyor peak poweri 250w yazıyor.İşlemcim Xeon E5430,psu güç kablosu 6pin çıkışım var bin tlyi geçmeyecek şekilde öneri bekliyorum.
  3. eyupefe3

Gtx650 Ekran Kartını Kaç TL'ye Satabilirim ?

Arkadaşlar kenarda 600tl param var ekran kartı yükseltmesi düşündüm gtx650 2gb ne kadara gider ? @James Gg
  4. eyupefe3

1K Bütçe Ekran Kartı Önerisi

Sistem imzada bu sisteme en iyi ekran kartı ne alabiliriz ? Max 6pin lazım şuanda da dönüştürücü var zaten.Gtx650den performanslı istiyorum. | E5300 | Core2 Quad Q9300 | Xeon E5430 2.93GHz | GT420 | HD 5570 | GTX 650 Ekran Kartı | 6GB Hi LeveL Ram | 480GB HDD | Asus P5G41t-m lx |
  5. eyupefe3

GTX 650 En Son Çıkan Driver ?

Kendi sitesinde 474.04 WHQL max bunu gösteriyor,fortnite açarken 511 sürümü olduğunu söylüyor nasıl indiririm ?
  6. eyupefe3

Malum Ekran Kartı Çekilişi

Arkadaşlar ciddi ciddi her saniye başı yenileyen var mı meraktan soruyorum.
  7. eyupefe3

Gtx 660 650'den ne kadar iyi ?

Arkadaşlar witcher 3 oynamak istiyorum sizce alınır mı sistem imzada. 1669148153 Bu arada oyunu alıcam ekran kartı almayacağım açar mı o anlamda merak ettim.
  8. eyupefe3

GTX 650 550TL'ye alınır mı ?

6pin dönüştürücü ile 550tlye veriyor alırsam beğenmezsem sonradan satabilir miyim ? Eski kart biliyorum satmakta uğraştırır mı ? 1662643323 @Lebedev
  9. eyupefe3

650TL Bandında En İyi Ekran Kartı Önerisi

Arkadaşlar öncelikle selam,600-650 tl bandında güç pini istemeyen ekran kartı önerilerinizi bekliyorum onun harici kaba taslak alabileceğim ekran kartlarını favoriye ekledim onlarıda aşağıya bırakıyorum. PSU'm 350W 12v kanalından 220W veriyor...
  10. eyupefe3

Güç pini olmayan psuya pinli ekran kartı takmak ?

Arkadaşlar öncelikle selam,ekran kartı alıcam ve ortalama modellerin hepsi güç pini istiyor ve benim kasamda o pinlerden yok eğer alırsam nasıl yapabilirim ? Yoksa olmuyor mu ?
  11. eyupefe3

HD5570 Doğru Overclock yapma

Arkadaşlar öncelikle selam,elimde hd5570 var ve overclock yapmak istiyorum ama youtubede doğru düzgün bir rehber yok yardımcı olursanız sevinirim.
  12. eyupefe3

400 TL'ye En Kaliteli Ekran Kartı ?

Arkadaşlar öncelikle selam,oyunlarda biraz fps artması için ekran kartını değiştirebilirim elimdekini satıp.400 tl bandında bendeki ekran kartından daha performanslı ekran kartı var mıdır ?
  13. eyupefe3

Çözüldü✓ Sahibinden Banka Bilgileri Ad Soyad Değişme

Arkadaşlar öncelikle selam,ekran kartımı geçen gün sattım ve kargoya verdim,şuan transfer sürecinde.Banka bilgilerimde İBAN babamın üstüne kayıtlı sonradan farkettim üstte karttaki bilgilerle aynı olmalıdır yazıyor ama sitede ibanın üstünde benim ismim yazıyor ve değiştiremiyorum.Hesap...
  14. eyupefe3

Ekran Kartı Nasıl Kargolanır ?

Arkadaşlar öncelikle selam,dün akşam ekran kartımı ilana koymuştum ve bu sabah satıldı (gt420 2gb).IBAN işlerini hallettim kargo kodu geldi az sonra çalıştığına dair test videosu çekeceğim,kargoya verirken neler yapmam gerek ? Neye koymam lazım yardımcı olursanız sevinirim.En yakın "Yurt İçi...
  15. eyupefe3

Ekran Kartımı Satarken Neler Yapmam Gerek ?

Arkadaşlar öncelikle selam,ekran kartımı satmak istiyorum fotoğraflarını çektim aşağıya koyacağım. 1-Yaş sıkıntısı olur mu ? Daha önce forumda bunu ticarete dökeni görmüştüm ama pek bilmiyorum. 2-Fotoğraflarda herhangi bir sıkıntı var mı ? Fotoğraf sayısı yeterli mi? 3-Kargo işleri nasıl oluyor...
  16. eyupefe3

Ekran Kartımı Nasıl Satarım ?

Arkadaşlar öncelikle selam,elimde boşta duran Gigabyte Gt420 2gb ekran kartı var.Sahibindende ortalama bu modele 550 civarı fiyat çekmişler bende 500 düşündüm.İlan vs nasıl açarım nelere dikkat etmem gerek vs anlatırsanız sevinirim.Birde 13 yaşındayım yaş sıkıntı eder mi ? Forumda bu yaşlarda...
  17. eyupefe3

HD 5570 Nvidia dengi nedir ?

Dün akşam bedavadan hd5570 geldi hediye,onu taktım eski kartımdan daha performanslı (gt420) şimdi oyunlarda falan sistem gereksinimlerine bakınca anlamıyorum.HD5570 nvidia tarafında dengi nedir ?
  18. eyupefe3

GT420 vs HD5570 Sorular

Arkadaşlar öncelikle selam,hd5570 ve gt420 ekran kartlarına sahibim.Şuanda sistemde gt420 takılı ve ben oyunlarda falan performansa bakmak için hd5570 takmak istiyorum ama driverlar kurulu olduğu için bir sıkıntı çıkar mı bilmiyorum.Bilmediğim ve merak etttiğim sorular aşağıda. 1-Driver skıntı...
  19. eyupefe3

Ekran kartımı nasıl satabilirim ?

Arkadaşlar öncelikle selam,şubat ayında 350TL'ye gt420 almıştım (normalde gtx745 diye aldım ama gt420 çıktı).Şimdi bu kartı satıp üstüne 100-150TL koyup daha iyi bir kart almak istiyorum.Yaşım 13 sahibinden gibi sitelere koyabilir miyim ? (Satarken babamla falan satıcam zaten kargoyla...
  20. eyupefe3

Düşük Bütçeli Ekran Kartı Önerisi

Arkadaşlar öncelikle selam,imzadaki sistem çoğu oyuna yetmiyor arkadaşlarla 13.cuma alıcaz sistem yetmiyor yükseltme yapıcam.Şuanlık çalışıyorum 2 haftanın sonunda 240 TL bi param olucak imzadaki ekran kartınıda satıp idare eden bir ekran kartına geçmek istiyorum.Önereceğiniz ekran kartı...
Geri