Arama sonuçları: *

1. T

ryzen5 3400g pro ekran kartı lazım ?

Merhabalar ben ekran kartı almak istiyorum da ama bilen arkadaşlar cevaplarsa cok memnun olurum direk satın almak icin 2 secenek arasında kaldım yardımcı olursanız cok sevinirim ? görsellerdekileri alabilirim ama darbogaz yapmıyacak şimdi kısaca sistemi tanıtayım amd ryzen 5 3400 g pro rem...
  2. T

Yardım Sapphire Nitro+ Radeon RX 570 8GD5 alınır mı ?

Merhaba Arkadaşlar ben Genelde fbs oyunları felan oynuyorum valo,pugb gibi şimdi ekran kartına ihtiyacım var Bunuda Hatırlatmam Gerek Ben twitchte yayında Acıyorum ona göre 1080/720 60 fbs sorunsuz yayın acabilirmiyim sizce sistem özellikleri Bunlar dır ; ANAKART; MSİ B450M A PRO MAX...
  3. T

Amozonda böyle bişi gördüm bu nedir

Beyler böyle bişi gördüm bu nedir alınır mı? Kısaca ne anlatmak istiyor biri bunu anlatsın
  4. T

Amd mi nvidia mı almak mantıklı

Herkese selamlar millet ben şuan apu sistem kullanıyorum ve yayın acıyorum Ben ekran kartı almak istiyorum hem yayın hemde oyun performans için ne almam lazım Cihaz özellikleri Amd ryzen 5 3400g pro MsiB450m a pro max anakartım Adata xpg 8gb 3200mhz 8+816gb Amd rx550 4gb gibi internetten...
  5. T

Ryzen 5 3400g pro uyan ekran kartı

Merhaba arkadaşlar ben ekran kartı alıcam da sisteme dahil edicem fakat uyan bir ekran kartı istiyorum yayın yapıyorum ona göre bir kartı minimum maksimum şeklinde cevaplarsanız çok mutlu olurum Genelde valorant yada pugb gibi oyunlar oynuyorum Sistem özellikleri Amd ryzen 5 3400g pro...
  6. T

darkboğaz yaşamam icin ne almalıyım

Merhaba arkadaşlar ben apu sistem kurmaya çalışıryorum lakin param olunca almayı düşünüyorum işlemcim ryzen5 pro 3400G serisi darboğaz yaşamam için en minimum ne almam lazım ekran kart modelerinden bir yardım edermisiniz
  7. T

Gaming X 1660 Alınır mı?

1619635279 bu ekran kartı nasıl değer mi değmez mi ?
  8. T

Ekran Kartı Tek Fanlı mı Yoksa Çift Fanlı mı Olmalıdır?

selamlar ben ilerliyen zaman da ekran kartı alıcam ama tek fan mı yoksa cift fan mı benim bildigim tek fan uzun süre kullandıgın da cpu bozuyor muş öyle bişi var mı yoksa doğrusunu sizden dinlemek isterim
Top Bottom