Arama sonuçları: *

1. egeeyksl

Msi Rtx 2060 Ventus XS Vs GP

RTX 2060 Ventus XS ekran kartına sahibim fakat GP modelinin de olduğunu öğrendim. İkisinin de 6 gb versiyonlarının arasındaki fark nedir acaba? https://www.pttavm.com/msi-rtx-2060-ventus-xs-6g-oc-6gb-hdmi-dp-192bit-p-81783815...
  2. egeeyksl

Asus Rog Strix Gaming RTX 2070 SUPER Kasama sığar mı?

Merhaba böyle bir kasaya sahibim Rampage Falcon-X ve alacağım ekran kartı ise bu Bu ekran kartını kasama sığdırabilir miyim?
  3. egeeyksl

Galax KFA2 GTX1080 8GB 256 Bit (EXOC) Değer mi ?

Galax KFA2 GTX1080 8GB 256 Bit sizce almaya değer mi ? kendi ekran kartımı sattım imzam da yazmakta şuan ve bu sistem ile ve bu ekran kartı ile yayın açarken, render alırken veya oyun oynarken bir sıkıntı yaşar mıyım? Benchmark testinde %107 çıkmış.
  4. egeeyksl

VRAM Marka öğrenme gpu-z

Arkadaşlar gpu-z üzerinden vram markamı nereden öğrenebilirim ?
  5. egeeyksl

Yardım Valorant oynarken pc çöküyor

her 2 maçta 1 karakter seçme sırasında monitörüm kapanıyor ve ekran da "No Signal Entering the power saving mode shortly." yazıyor. Ve ekran kartımın fan stop ışığı yanıp işlemci soğutma fanı aşırı hızlanıyor sanırım en hızlı haline geliyor. Ancak bilgisayarı yeniden başlatıp düzeltiyorum ama...
  6. egeeyksl

RX 580 ISINMA SORUNU

Valorant oynarken ekran kartım arada bir 90 dereceye ulaşıp bilgisayarımı donduruyor. Ancak yeniden başlatınca düzeliyor. 90 derece de kitlemesini kaldıramaz mıyız, ve neden bu kadar fazla ısınıyor ? OC Ayarlarım bu şekilde. Core Voltage ı +0 da kullanırken de 80 küsur derecelerde, +30 yapınca...
Geri