Arama sonuçları: *

1. M

Yardım 24000 TL ye MSI RTX 4070 Ti Gaming X Trio alınır mı?

İncehesap sitesinin çökmesi nedeniyle 22000 TL ye alamadığım bu kartı, şimdi bu fiyata almalı mıyım? Başlangıç fiyatı ortalama olarak 25500 TL. Çok arada kaldım. Aldıktan sonra en az 4-5 yıl kullanılacak. Ona göre evet ya da hayır derseniz sevinirim.
  2. M

RTX 4070 Haberleri 🔥🔥

Sızıntılar 13 Nisan a işaret ediyor. Türk teknoloji kanalları konuyla ilgili çok bir şey paylaşmıyor. Elinize incelemek için gönderilen RTX 4070 bir GPU var mı? Cevap evet ise bu GPU ya ait inceleme videosu çekildi mi? Çekildiyse sizce ne zaman yayınlanacak? Kartın teknik bilgisini...
  3. M

RTX4070 - RTX4060 Ti - RTX4060

RTX 4070 , RTX 4060 Ti ve RTX 4060 ın ne zaman çıkacağına dair bir bilgi verildi mi? Bununla ilgili bir sızıntı var mı?
  4. M

MD4 Ekran Kartı Sorusunun Kazananı

Abdullah Hacıgül açıklamayı unuttu mu? Normalde her zaman ilk gün hatta ilk dakikalarda açıklanıyordu. İlk doğru cevaplayanlardan biriyim ve merakla bekliyorum. Ne zaman açıklayacak?
  5. M

Yardım 3060Ti - RX6700 XT Detaylar Açıklamada

İşlemci Ryzen 5 5600 olacak ve 1920x1080 çözünürlükte kullanılacak. Bu bileşenler herhangi bir sorun olmadığı sürece en az 3-4 yıl kullanılacak. Kullanım amaçlarım=> Oyun (%70) + Video Kayıt / Yayın (720p 60 veya 900p 60 veya 1080p 60) (%30) + ETH yükselirse boş zamanlarda Mining Saf olarak RX...
  6. M

GPUNUN YAPTIĞI GARİP HAREKET

Herkese merhaba. Önceden olmayan fakat şimdi olan bir sorunum var. Önceden hiçbir sorunum yoktu her şey olması gerektiği gibi oyunumu istediğim kadar oynuyordum sonra çıkıyordum. NOT: Ekran kartını sökerken mandal sıkışmıştı, sert çektim mandal kırıldı. Aynı PCI-E slotuna taktığım kart çalışıyor...
  7. M

Yardım RX580 8GB Satma Endişem

Arkadaşlar bugün 5500 e ilan koydum letgo ve sahibinden e. 3 kişi yazdı. Sonuncu kişi pazarlık bile etmedi. Parayı hesabında gör ondan sonra bana kargola dedi. Ya acaba ucuza mı koyuyorum diye düşünmeye başladım. Bir de adam niye bu kadar rahat. Parayı hesabında gör öyle kargola dedi. Ben mi...
  8. M

RX580 testlerde kapanma hatası

Herkese merhaba. Yaşadığım sorunu hemen kısaca özetliyorum. Ekran kartına yaptığım herhangi bir overclock sonucu (voltaj vermedim) hatta bugün overclock yapmadan da denedim ekran kapanıyor ve reset ile bilgisayar açılmıyor. Sadece ama sadece BIOS pilini söküp CMOS sıfırlayınca tekrar...
Top Bottom