Arama sonuçları: *

1. HarbiyeliTRe

Yardım KONU KAPANDI

Arkadaşlar aralarında kaldım yeni amd ekran kartlarında wattman sorunu var mı yoğun olarak bundan 1 sene önce rx 6600 xt kullanmış biri olarak ben sadece 1 defa karşılaştım oda elektrikler gittiğinde yaşamıştım başkada yaşamadım birde işlemci olarak 7 7700x veya i5 14600kf düşünüyorum onlarla...
  2. HarbiyeliTRe

4070 İçin hangi marka alınmalı?

Arkadaşlar aklımda Asus tuf var ama eskiden tuf serileri ısınması var diye duymuştum doğrumu birde gigabayt serisi var onlar nasıldır sizce hangi modeli almalıyım?
  3. HarbiyeliTRe

RTX 4070 VS RX6750XT

Arkadaşlar ben fps oyuncusuyum ama hikayeli oyunda oynarım iki markada kullandım ikisindende memnun kaldım ama bu nesilde kim önde yada hangisini tercih etmeliyim bütçen 55k.
  4. HarbiyeliTRe

Hangi Marka Rtx 3060 Ti alınır?

Arkadaşlar öncelike soğutucu kalitesi olarak rog serisini biliyorum ama onu bulamadım o yüzden onu listeye dahil etmeyin benim aklımda msi x trio versiyonu ile normal gigabayt oc normal versiyonu ama aklımda şu var soğutucu kalitesi ve mhz hızı benim için önemli birde öneri bekliyorum sizden ama...
  5. HarbiyeliTRe

Rx6600xt Msi gaming x Ne kadara satarım?

Arkadaşlar 14 ay garantisi kaldı vatandan alınma kutu fatura var genelde cs go ve bf 1 oynadım çok zorlamadım ekran kartını gayet güzel çalışıyor hiç bir problemim olmadı sadece meraktan soruyorum bu soruyu satacağımdan değil piyasa fiyatlarını bilmiyorum sizden fiyat almak için konu açtım...
  6. HarbiyeliTRe

Rx 6600xt msi gaming x kadar satarım?

Arkadaşlar bu yılın mayıs ayında aldım sizce ne kadar satarım kutu fatura her şeyi var vatandan aldım rtx 3070 gecicem diye satıyorum.
  7. HarbiyeliTRe

Gtx 1050 2gt lp Çalışmıyor neden?

Arkadaşlar bilgisayara koyduğumda çalışmıyor güç almıyor 2017 den alınma sizce sorunu nedir gta 5 bayağı ısınıyordu açmıyor PC nedir sorun acil yardım edin.
  8. HarbiyeliTRe

R5 3600-RX 6600Xt Sistemim Ne Kadar Eder?

Rx6600xt garantisi var 2 yıl işlemcim 3600 garantisi bitti ram 3000 mhz eski ballitx serisi ram anakart msi edge wifi x570 psu cougar mx700w garanti devam ediyor onunda birde monitör var yanında lenavo 70hz onu ben kendim değerlerdireceğim.
  9. HarbiyeliTRe

Ekran kartı nasıl iade ederim?

Arkadaşlar bende bildiğini üzere rx6600xt var memnunum ama yüksekten aldım fiyat olarak sizce ne yapabilirim iade için sonra daha ucuzdan alacağım bana fikir verin cevaplarınızı bekliyorum.
  10. HarbiyeliTRe

Çözüldü✓ RX 6600 XT Fan boştayken ses geliyor neden?

Msi gaming x modeli var bende boştayken ğınnnnn diye ses geliyor ne kadar anlarsınız ama cs go girdim daha fazla geliyor ama bu 4 ön 2 arka fan var acaba onla alaklımıdır yoksa ordanmı geliyor biraz sesli gibi çalışıyor acil yardım edin.
  11. HarbiyeliTRe

Çözüldü✓ RX 6600 XT CS:GO'da takılmalar oluyor

arkadaşlar öncelikle girdim baktım bir takılma var kafayı yiyeceğim en düşük şeye çektiğimde de var. İşlemcim R5 3600, RAM 2400MHz. Yani sizce neden kaynaklıdır acaba sürücüyü de indirdim gayet normal çalışıyor ama anladım yardımcı olun lütfen ramlerden şüpheleniyorum.
  12. HarbiyeliTRe

Çözüldü✓ RTX 3060 vs RX6600XT

Arkadaşlar çok arada kararsızım ben rx6600xt alıcaktım ama şüphe içerisindeyim 2.elde satmak istedem direk satarmıyım ve performans olarak beni hangisi tatmin eder ve rtx2060s vardı onu sattım hangisi alırsam bana etkisi daha iyi olur cevaplarınızı bekliyorum.
  13. HarbiyeliTRe

Sapphire Pulse RX 6600 alınır mı?

Arkadaşlar soğutma ve kalite anlamında nasıldır sinerjiden alıcağım 6999tl ye eğer bunu alırsam yanında ram almaya yetecek bütçe kalıyor ama Gigabyte eagle modeli var onu alırsam ram alamam sizce hangisini almalıyım.
  14. HarbiyeliTRe

RX 6600 XT VS RX 6600

Arkadaşlar sizce hangisi alayim ben rtx 2060 superim vardı sattım ama hangisi tercih etmeyelim aklımda gaming x ve sapphire pluse var ve ben ekran kartımı çıkarmadan önce hiç bir ley sıfırlamadım pcde sonra her kablosunu söktüm elektrik ileten ekran kartım nvidia olduğu için amd taksam bir şey...
  15. HarbiyeliTRe

RX 6600 Pulse alınır mı?

Arkadaşlar bu model iyi midir? başka marka önerir misiniz? msi gibi asus ve xfx hangisini soğutma olsun yazılın olsun önerinizi bekliyorum.
  16. HarbiyeliTRe

RTX 2060 super oc acil satılık

Arkadaşlar ekran kartımı satıyorum çok öldürmeden fiyat verebilirsiniz son garanti bitimi 1 yıl kutusu faturası garantisi vardır rx6600xt alıcağım için satılıktır istanbul içi gelip kontrol edebilirsiniz fiyatım 8500 tl hiç mining veya oc yapılmadı.
  17. HarbiyeliTRe

RTX 3070 vs RTX 3060 Tİ

Arkadaşlar bende biliyorum RTX 3070 daha iyi sorum biraz farklı bu ekran kartı 20bin TL kendisi şöyle bir şey düşündüm RTX 3060 Ti alsam yanında da AMD 7 5800X işlemci alsam nasıl olur diye çünkü benim şu anki işlemcim AMD 5 3600 3070 yeter mi bilmiyorum o yüzden sizce sağlam işlemci alıp orta...
  18. HarbiyeliTRe

Çözüldü✓ RTX 3070 Aorus Master Alınır mı?

Model olarak nasıldır başka markada bakıyorum msi suprim x,evga ve asus siz hangisini önerirsiniz bu model iyi midir?.
  19. HarbiyeliTRe

RTX 3070 Ventus Alınır mı?

Arkadaşlar bu ekran kartı ısı ve performans olarak nasıldır başka bir marka önerir misiniz? birde rtx 3060 ti baktığım için o ekran kartı içinde önerirseniz daha iyi olur bilindik marka öneriniz.
  20. HarbiyeliTRe

RX6700xt mi Rtx 3060 mı?

RTX 3060 arasında kalmıştım. Diyorlar ki DLSS ve belli farkları varmış bu AMD'ler arasında ve watman hatası denen bir hata varmış. Hala devam ediyor mu? Genelde oynadığım oyunlar BF1, BF5, Rust DayZ, Left 4 Dead, GTA 5, Mafia serisi, War Thunder, en çok da CS:GO oynuyorum. Bu kadar oyun için...
Geri