Arama sonuçları: *

1. Waldeinsamkeit

VALORANT yüksek gpu kullanımı

Ryzen 3 3100 4.4 GHz OC - PNY GTX 1660S sistem ile oyuna giriş yapıyorum. 1 Hafta öncesinde +230 fps'i %20 kullanımlarda alırken, şuan %65 gpu kullanımlarında 150 160 fps alıyorum. Bu durum normal mi? ve niye birden bu kadar yüksek gpu kullanmaya başladı? edit: poligon alıştırma haritasında...
  2. Waldeinsamkeit

5500 TL'ye satayım mı? (GTX 1660 S)

PNY marka gtx 1660s ekran kartım var 15 şubat tarihinde aldım şuan 5500 tl veren var. rtx2060 almayı planlıyorum 6000 tl'ye kadarmin 1 yıl garantili kalmış testleri sağlam. mantıklı olur mu?
  3. Waldeinsamkeit

Stoklar düzelse bile fiyatlar gerçekten düşecek mi?

Herkesin bildiği gibi ekran kartı stokları miningciler ve pandemi nedeniyle üretimin yavaşlaması/durması gibi nedenlerle sıkıntıya girmiş durumda. Elde olan depoda bekleyen kartlar veya zaman zaman gelen az sayıda ekran kartları satışa çıktığı gibi tükeniyor veya hazır sistemlerin içine konulup...
  4. Waldeinsamkeit

1660 SUPER AFTERBURNER OC

PNY Marka GTX 1660 Super ekran kartım var çift fanlı modeli afterburner ile oc yapmak istiyorum fakat hangi ayarlamaları yapmam gerektiğini bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim
  5. Waldeinsamkeit

Ekran kartında hynix ve micron

Arkadaşlar ekran kartında gpu z programında hynix veya micron yazması neye işaret ediyor ? hangisi daha iyi ?
Geri