Arama sonuçları: *

1. I Auditore I

Çözüldü✓ Gt 710 Ekran kartı sürücüsü inerken hata veriyor.

böyle bir sorun çıkıyor nasıl halledebilirim kart gt 710 1gd3h işletim sistemi windows 10 64bit
  2. I Auditore I

Ekran kartı sürücüsünü kartı taktıktan sonra mı yoksa önce mi yüklemeliyim ?

Ekran kartı driverini kart taktıktan sonra mı yoksa takmadan önce mi yüklemeliyim ? Bir sorun vb çıkmasın diye soruyorum.
  3. I Auditore I

GT 1030 ve E6500, çok fazla darboğaz olur mu?

GT 1030 ekran kartıyla Intel Pentium E6500 işlemcisi 720p oyunlarda çok fazla darboğaz yapar mı?
  4. I Auditore I

GT 710, 1GB Ve 2GB Arasında Performans farkı var mı?

GT 710, 1GB Ve 2GB modelleri arasında performans farkı var mı? Merak ettiğim için soruyorum. Performanstan kastım fps felan.
  5. I Auditore I

İdarelik ekran kartı tavsiyesi

Kısa bir süre idarelik kullanmak için ekran kartı tavsiyesi verecek varmı? Pandemi döneminde olduğumuz için ailem 2.el almama pek sıcak bakmıyor, aklımda GT-710 var ama bilmiyorum karasızım. Şuan elimde ekran kartı bulunmuyor. Sistemi de yazıyorum. -CPU: İntel Pentium E6500 -Anakart: Foxconn...
  6. I Auditore I

R7 240 kartını tavsiye edermisiniz?

R7 240 kartını almayı düşünüyorum diğer parçalar ile uyum sağlar mı? şu an ekran kartım yok onboard ile giriş sağlıyorum.. (CPU-Z ile baktım psu haricine) İŞLEMCİ: İntel Pentium E6500 ANAKART: FOXCONN G41MXE PSU:Total output continuous shall not exceed 250 watts böyle yazıyor galiba 250 watt...
  7. I Auditore I

Hd6230 nasıldır,

çok yüksek oyunlar olmasada düşük seviye oyunları rahat açar mı ? bir de hd5450 vs hd6230?
  8. I Auditore I

Ekran kartındaki en önemli özellik nedir?

Oyun amaçlı bir Ekran kartı seçerken en çok hangi özelliği iyi olması daha önemlidir? Mesela yüksek GB kapasitesi mi yoksa bit ' i felanmi vb...
Top Bottom