Arama sonuçları: *

1. BatuhanKLC

Fsr 2.0 Konuşulduğu kadar iyi mi ? Dlss vs Fsr !

Rdr 2 de ilk 5 dakikada fark ettiğim 2 tane büyük hata var Fsr de . Sizin de fark ettiğiniz Fsr hataları var mı başka oyunlarda ? Sizce bu seriyi devam ettireyim mi ? Sizce far dlss e yaklaştı mı ? @Ckribrahim
  2. BatuhanKLC

Evga Ekran Kartı Piyasasından Çekiliyor

1999 dan beri iş birliği yaptığı NVDİA ile bağını kopartmış Evga . 4000 serisinde yok artık . Karmarjın düşmesi , satışlarda beklediğini yakalayamaması ve üretimde maliyetlerin artmasından ( Nvidia baskısı) . Anlaşmayı bozmuş . Umarım farklı bir atılım yapıp AMD de göz kırpar da dengeleri...
  3. BatuhanKLC

Evga Rtx 3070 vs Rog Strix 3070 TI karşılaştırma

Her iki kart da kart üstündeki normal (silent) modda teste tabi tutuldu. (aşşağıda yazacağım tüm yorumlar %95 oyunlar üzerinde geçerli) Nvidia 512.15 sürüm ile testler yapıldı . Tüm Nvidia ayarları aynıdır. Windows 10 tüm güncellemeler alınmış halde. Benim incelememden çıkarımlarım 1- En...
  4. BatuhanKLC

Evga Ftw 3 ultra Rtx 3070 Kutu açılışı ve inceleme

Böyle bir konu açıp link bırakmak forum kurallarına aykırı mı bilmiyorum, eğer kurallara aykırıysa başlık kaldırılabilir. Benim ilk Youtube deneyimim kutu açılımı ve basit bir inceleme videosu hazırladım. Olumlu olumsuz tüm gördüklerinizi yazabilirsiniz. Eleştirilere açığım. Youtubeden de beni...
Top Bottom