Arama sonuçları: *

1. Beşiktaşlı Reyna

Gigabyte 9000 serisi kartı

Gigabyte kendi sitesinde 9000 serisi kartları paylaşmış arkadaşlar
  2. Beşiktaşlı Reyna

Bu iki modelden hangisini önerirsiniz ?

Arkadaşlar merhaba aşağıdaki iki ekran kartından birini alıcam. Hangisini önerirsiniz ? Önerdiğiniz başka model varsa bu max 30K onuda atabilirsiniz. https://www.gencergaming.com/asus-prime-geforce-rtx-4070-super-oc-12gb-gddr6x-192bit-dx12-dlss-3-ekran-karti?ref=akakce&v=1.43.1...
  3. Beşiktaşlı Reyna

Ekran kartı güncelleme sorunu

Arkadaşlar merhaba ekran kartına ne zaman güncelleme gelse hep bir sorun oluyor 500-600 arası fps alırdım gecikme 1-2 ms olurdu şuan adamlarla karşı karşıya gelince hep bir sorun hep bir drop düşmesi cidden sıkıldım adam vuramıyorum. Nedendir bu sorun nasıl çözerim ekran kartı rx6700xt
  4. Beşiktaşlı Reyna

Ekran Kartımı Değiştirmek Istiyorum.

Arkadaşlar merhaba, XFX 6700 xt swft var elimde, bunu 6900xt ile değiştirmek istiyorum kendi ekran kartımı kaça satarım acaba ? Yada 6900xt ile takas yapmak istesem üste ne kadar versem mantıklı olur ?
  5. Beşiktaşlı Reyna

Yardım 3 kart arasında kaldım sizce hangisi?

Arkadaşlar ikinci el parçalar alarak pc toplicam fakat 3 kart arasında kaldım sizce hangisi ? Bu ürünlerde henüz pazarlık yapılmadı ve hepsi kutu fatura garantili XFX QUİK 308 RX 6650 XT (7.500 TL) Sapphire rx 6700 XT (7.800 TL) Gigabyte RX 6600 XT (6.800 TL)
  6. Beşiktaşlı Reyna

Sıfır LHR'siz ekran kartı önerisi ?

LHR'siz 10 bin TL'ye kadar 45-55 arası MHz alacak ekran kartı önerileriniz var mı ?
  7. Beşiktaşlı Reyna

ASUS Phoenix Geforce Rtx3060

Arkadaşlar merhaba bu ekran kartında kazım yapmak mümkün mü ve lhr model mi lhrsiz model mi ?
  8. Beşiktaşlı Reyna

Ekran kartı bios nedir

Arkadaşlar az önce facebookta gezerken ekran kartına bios atcam zararı nedir diye bir paylaşım gördüm ben ilk kez ekran kartına bios atacak biri duydum. Ekran kartına bios atmak nedir ne gibi sorunları olur ve mantıklı mı? Yararı nedir
  9. Beşiktaşlı Reyna

Sapphire Rx570 4 GB Pulse

Sapphire Rx 570 4 Gb kullanıyorum. Ve üst tarafta kalan alüminyum demir eksik bulmaya çalışıyorum fakat bulamadım. Nereden bulabilirim, tavsiyeleriniz var mı ? Ve kutusu da lazım sistemi sıfır topladım ama ekran kartı ikinci el ne kutusu var nede o alüminyum. Kutu takıntısı olduğum arıyorum.
  10. Beşiktaşlı Reyna

Ekran kartı FPS normal mi ?

Aşağıda ki yazdığım donanımlarla valorantta 90-120 arası fps almam normal mi ? 144 hz de oynuyorum. valorantın kendi sitesinde gtx1050ti ile 144+ fps aldığı yazıyor. Rx570 gtx1050ti den daha düşük bir kart mı ? Ekran kartı Sapphire RX 570 4gb İşlemcş Ryzen 3 1200 GamePower 144Hz 24'
Top Bottom