Arama sonuçları: *

1. K

Servisten ekran kartı değişimi geldi ne yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba, inno3d 4070 Super twin modeli vardı sorun var diye servise gönderdim ve değişim onayı geldi. Ellerinde aynı model olmadığı için bana palit 4070 Super jetstream oc önerildi, alternatif da bulunmuyor. Seçmesem sanırım ücret iadesi yapacaklar. Ne yapmalıyım ? Aynı model olmadığı...
  2. K

Ikinci el 4070 super ne kadar eder? 5000 super serisi ne zaman gelir?

Merhaba arkadaşlar ekran kartım 4070 super inno3d, satmak istiyorum ve 20k fiyat yazdım iyi midir? yerine ne alabilirim? 5000 super serisi ne zaman gelecek bilgi var mı?
  3. K

4070 super ekran kartı kullanımı, dereceler iyi mi?

Black ops 6 oynuyorum. inno3d rtx 4070 super ekran kartı var. Kullanımlar bu şekilde sizce iyi mi? Ek olarak Ekran kartım %97 üstüne hiç çıkmıyor bu bir problem teşkil eder mi? Ekran kartı sıcaklığı 72-77 civarlarında takılıyor, işlemcide 58-61 civarında takılıyor. yorumları bekliyorum. Ekran...
  4. K

Ekran kartı Furmark ve kullanımıyla ilgili problemler/sorular

Ekran kartım oyunlarda dalgalı olabiliyor, kullanımı sürekli %90 üzerinde gezmiyor. kimi zaman 60-70'e düşüyor bunun bir sebebi var mıdır? 2k monitör kullanıyorum, bir de yan yan monitör var. furmark testlerim bu şekilde çıktı. Bir test 2k, diğeri 1080p
Geri