Arama sonuçları: *

1. Eyüphan.10

Yardım ! Ekran kartım arızalı mı !

Arkadaşlar bu problem ekran kartindanmi kaynakli yoksa oyundanmi kaynakli cs 2 dışında hicbir oyunda veya furmark olsun userbenchmark olsun hicbirinde olmuyor sadece cs 2 de oluyor merdivendeki o seyler varya milisaniyelik olarak herhangi biyerde boyle gözüküp gidiyoz videodan yakaladım zaten...
  2. Eyüphan.10

Hangi ekran kartı modelini (6900xt) almalıyım

Arkadaşlar bir internet kafe işletmecisinden ekrna kartı alıcam adam tüm kartların garanti tarihlerini vs söylüyor kartlar etheryum bitmeden 4 ay önce flaan alınmış yani aldığı adam 1 2 ay mining yapmış bunu açıkca söylüyor ama kartlar sıkıntısız o yüzden aldım diyor kartları inceledim...
  3. Eyüphan.10

max 5k ekran kartı önerisi sıfır(!)

arkadaşlar konu belli max 5k bütçem var sıfırda önerebileceğiniz ekran kartı varmı ekran kartını kendime almıyorum o yüzde ikinci el olmaz alacağım işi istemiyor yardımcı olabilirsmisiniz bildiğiniz bir indirim veyahut bu fiyata güzel kart varmıdır
  4. Eyüphan.10

5000 tl altı ekran kartı önerir misiniz?

arkadaşlar halihazırda ryzen 3 3200g li apu sistemim var bi ekran kartı takmak istiyorum ramim 16 gb psu 600w tak çalıştır olacak zaten sistem hazır 1 yıldır apu halşinde kullanıyorum para biriktirdim şimdi alabileceim en iyi ekran kartını almak istiyorum 5k ya ilerde işlemcide değişirim yani...
  5. Eyüphan.10

6000 tl ekran kartı ve monitör önerisi

arkadaşlar 6000bin - 7000bin tl bütcem var bir ekran kartı ve bir monitör almak istiyorum sistemimde ekran kartım ve monitörüm eksik işlemcim ryzen 3 2300x toplam bu fiyata monitör ve ekran kartı önerebilirmisiiniz
  6. Eyüphan.10

(İnternet sitesinde tükenmiş arkadaşlar sad) Gtx 1660 super indirimdee!!!

Arkadaşlar 1660 süper akakçede en ucuz olarak baktığımda şuan itibariyle tam 2300 tl ye düşmüş durumda media markt sitesinde ben alamıyorum stok varsa sistem toplayacak arkadaşlar koşun bitmeden
Top Bottom