Arama sonuçları: *

1. Swords

Yeni bilgisayar ekran gelmiyor

philips 246E monitörüme yeni aldigkm bilgisayarı taktığımda no video input diyip uyku moduna atıyor. monitıre ps 5 imi bagladigimda bi problem olmuyor neden böyle oluyoe pc freedos acaba ondan mı ?
  2. Swords

2021 yazın ekran kartı stoklar gelir mi ?

2021 yazın ekran kartı stoklar gelir mi ? o zaman PC alabilirim
  3. Swords

Stoklar ne zaman gelir

Stoklar ne zaman gelicek gelirse fiyatlar düşer mi ?
  4. Swords

Asus Ekran kartı stokları için Nvidia yı suçladı

Asus, yaşanan stok sıkıntıları için NVIDIA’yı suçladı Hem oyun meraklıları hem de sıradan kullanıcılar, şu sıralar ekran kartı satın alamıyor. Yaşanan stok sıkıntıları, pek çok ekran kartının tükenmesine neden oldu. Satılan kartların fiyatları ise o kadar arttı ki pek çok kullanıcı...
  5. Swords

RX 570 Vatan şubesinden bulunur mu

Vatandan alıcam WEB de yok Şubeye gitsem bulamazmıyım imzadaki sisteme takıcam
  6. Swords

İmzadaki sisteme RX 5500 XT Almak

Alınır mı ne zaman 2.5k yasa 2 k ya düşer sizce GTA 5 de 100 fps veriyor ortada 60 HZ monitör var
  7. Swords

1650s ne zaman Stoklara geliyor ?

belli bir tarih varmı yada Nvidia destek bölümüne mesaj mı atayım
  8. Swords

RX 570 Stokları ne zaman geliyor

Ne zmana RX 570 4 GB ne zaman stoklara gelir imzadaki sisteme alırım herhalde
  9. Swords

Vega 8 Ekran kartı ne kadar kullanılır

Arkadaşlar ben Vega 8 ekran kartı kullanıyorum 2 Sene kullandım daha ne kadar kullanılır?
  10. Swords

BU PC ye hangi ekran kartı takmalıyım ?

AMD R3 2200G VEGA 8 A320M PRO-VH PLUS EVEREST EAGLE KASA 400 W PSU 8X1 RAM hangi ekran kartı ?
  11. Swords

RX 570 in stoklar düzelince fiyatı ne kadar olur

Soru başlıkta
  12. Swords

Temmuz’a doğru ekran kartı stokları nasıl olur

Temmuz,a doğru sistem toplayabilirim o zaman kadar stoklara Rtx 2060 gelir mi
  13. Swords

bu fiyat 1660s e normal mi

https://www.n11.com/urun/msi-nvidia-geforce-gtx-1660-gaming-x-v379-001r-6-gb-192-bit-gddr5-ekran-karti-1048127?utm_source=rtg_rtbhouse&utm_medium=cpc&utm_campaign=rtb_special&utm_term=300x600 bu normal mi
Top Bottom