Arama sonuçları: *

1. Hazar Deniz Türkaslan

AMD driver 182 hata kodu

amd ekran kartı driverını kurarken 182 hata diyip duruyor çözümünü bilem yanıtlaya bilirmi ??
  2. Hazar Deniz Türkaslan

AMD sıkıntılı driver

güvenli modan AMD nin driver sitesinden yükledim açıldı ve hata 182 verdi 'kurulumu, sistem yapındırmanızda bu yazılım kurulumunca desteklenmeyen bir AMD grafik donanımı saptlandı' bende daha fazla bilgi kısmına tııkladım ve 'adeon Yazılım Yükleyicisi, GCN ve sonraki mimarilere dayanan grafik...
  3. Hazar Deniz Türkaslan

Öneri driver hata veriyor

güvenli modan amd nin driver sitesinden yükledim açıldı ve hata 182 verdi 'kurulumu, sistem yapındırmanızda bu yazılım kurulumunca desteklenmeyen bir amd grafik donanımı saptlandı' bende daha fazla bilgi kısmına tııkladım ve 'adeon Yazılım Yükleyicisi, GCN ve sonraki mimarilere dayanan grafik...
  4. Hazar Deniz Türkaslan

Windows 7'de Driver çalışmıyor

benim pc windows 7 ekran kartı ayarlına girince sürüm güncel değil diyor bende amd nin driver sitesine girdim ekran kartını seçtim yüklemek için Windows 10 - 64-Bit Sürümü diyor yüklesem bir şey olurmu ??
  5. Hazar Deniz Türkaslan

Ekran karti ayarlarina giremiuorum

Pc nin ekran hz ni 60 w40 cektim ekran da 140 desreklemiyomus bende birakdim işim cikti baska sehire gittik 1 yil oyle kaldi simdi grldik guvenli moda actim ama ekran karti ayarlarina giremiyorum "AMD catalyst control center başlatılamıyor.AMD catalsyt contrik center kullanılarak...
Geri