Arama sonuçları: *

1. A

Yardım 2060 için undervolt yapımı nasıl olmalı

galax geforce rtx 2060 1-click oc model bu ekran kartının yardımcı olabilecek bir var mı
  2. A

Yardım galax geforce rtx 2060 1-click oc için undervolt ayarı nasıl olmalı

başlıktada belirtiğim gibi bunu nasıl yapacağım bilgisi olan biri bana yardımcı ola bilir mi normal değerler böyle ama oyuna girince sıcaklıklar olması gerekenden yüksekte bu işlemi doğru yaparsam belki düzelir umuduyla sormak istedim
  3. A

Yardım ekran kartı gereğinden fazla ısınıyor

evet herkese iyi geceler bir çok kez farklı nedenlerden dolayı ekran kartım ısınıyor konulu konular açtım ve nerdeyse hiçbiri işe yaramadı aslında yaradı ama halla olması gereken değerleri görmedim desem daha doğru olur boşta normal olan kart oyuna girince rainbow ve forest gibi oyunlarda 80...
  4. A

Yardım ekran kartı için termal macun önerisi

evet arkadaşlar yaklaşık 7 ay önce almış olduğum sistemle beraber gelen ekran kartımı oyunlardaki sıcaklık nedeniyle söküp baktığımda attığım fotoğraftaki bir manzarayla karşılaştım ve bu sebeple ekran kartım için sizden termal macun önerisi bekliyorum fiyat konusunda bir aralığım yok kaliteli...
  5. A

Yardım ekran kartı boşta 60 derece oyunlarda 87 derece olma sorunu

ekran karttımın tam modeli galax geforce rtx 2060 1-click oc başlıktada belirttiğim gibi bu sorunla karşılaşıyoru m tüm driverlar güncel anakarta kadar ama bu sorunla nedense karşılaşıyorum bi ara düzzelmişti ama yine aynı hale geldi sizce ne yapa bilirim nvıdıa denetim masasındaki ayarlara bşr...
  6. A

ekran kartım benchmark testlerinde aşırı ısınıyor neden

başlıkta da belirtiiğim gibi sisitemim hem bazıı oyunlarda hemde benchmark testelerinde aşırı ısınıyor ekran kartım galax rtx 2060 oc 1-click oc modeli boştayken bile 50 derece civarlarında geziniyor bu durum böyle devam ederse sistemi satma fikri daha da bir sıcak bakmaya baktım açıkçası
  7. A

Yardım ekran kartı oyunlarda aşırı ısınıyor

bu aralar apwx legends oynuyorum en düşük ayarlarda bile 80 ve üstü dereceleri buluyor sıcaklık bu sorun başta yoktu sonradan oluşmaya başladı ve bir kaç aydır böyle bu durum ilk keşefetmemde valorant oynarken fark ettim 80 ve üstü görünce galiba oyunla alaklı diye düşünmüştüm ama sorun başka...
  8. A

Yardım ekran kartı ısınma sorununu nasıl çözebilirim

Son zamanlarda başlıkta da belirtiğim gibi bu sıcaklık sorunu ile uğraşıyorum formatta attım ama sizce Bitcoin virisü bulaşmış olabilir mi sisteme en korktuğum olay o bu arada sıcaklık ve kasa ile ilgili tüm bilgileri listeleyeceğim ona göre yanıtlarınızı bekliyorum bu arada bu sorun zamanlarda...
  9. A

Yardım ekran kartım valorantta ısınıyor

ekran kartı modelim galax 2060 oc bu zamana kadar bir sorun yoktu ama son bir kaç gündür valoranta girince ekran kartım aşırı yüksek değerlere çıkmaya başladı ve sadece bu oyunda oluyor normalde böyle bir şey yoktu sorun tek bende mi yoksa sizde de aynı sorun var mı ?
Geri