Arama sonuçları: *

1. dost ayran

Vga to hdmi önerisi 75 80 tl

arkadaşlar sağlam bildiginiz varsa güzel olur benimkisi şuan da bozulma aşamasında ekran gidiyor ve ekranda bazen hareketli kırmızı noktalar oluyor 70 75 80 tl arası olursa güzel olur
  2. dost ayran

Risera Ekran Kartı Taktıktan Sonra Driver Yükleme

elimde 10 adet riser var ve farklı ekran kartları var 8gb hepsinin bağladım sürücü icin hepsinin sürücüsünü teker tekermi kurmam gerekiyor birisi beni aydinlatabilirmi ?
  3. dost ayran

2x 5700xt elektrige kac para yansıtır

arkadaşlar yakın zamanda alıcam. mining icin alıcam elektrige nasıl yansır 1 ayda normal fatura 500 geliyor ayda
  4. dost ayran

RX570 ETC kazımı yaparken 1050ti dan yavaş kazıyor

arkadaşlar etc kazıyodum ama rx570 cok duşuk deger veriyor 1050ti 14mh verirken rx 570 13mh veriyor ayarlarım bu şekilde napmam gerek
  5. dost ayran

rx570 mining uv yapmak

arkadaşlar mining yapcam ama kart cok ısınıyor uv yapabilirmiyiz sadece opera acık
  6. dost ayran

Mining yaparken ekran kartından hdmi cikarmak

Arkadaşlar mining yaparken hdmi kablosunu cikartsam hayla mining devam eder mi?
  7. dost ayran

gtx 1050ti raven coin icin ayarlar

ekran kartı cok sıcak calışıyor 85 üstü cıkmıyo arkadaşım normal degil dedi herhangi bi ayarı fln varmıdır kart gtx 1050ti 4gt oc 1624614550
  8. dost ayran

mining rig ile bi sorum olcak

arkadaşlar rig kurcam yakın zamanda ama aklımda bi sorun var butun kartları taktıktan sonra butun kartlar windowsta gozukcekmi miner programını actigimdada butun kartlar uzerinden mining yapcakmi tam anlamadım bu konuyu bilen varsa şimdiden teşşekurler
  9. dost ayran

mining yaparken bilgisayarı 1 2 saatligine uyku moduna alsam

arkadaşlar 1 2 saatliginde mining yaparken uyku moduna alsam sonra acsam kaldı yerden devam etse olurmu not: uyku modundayken kazması onemli degil
  10. dost ayran

ethermine ravencoin unpaid balance kısmı artmıyor

tam buralar nedir birisi aciklayabilirmi arkadaşlar bide sabah kalktıgımda pc actigimda immature balance 0 dı
  11. dost ayran

rx570 saphire 0.200mh/s kazıyo eth

arkadaşlar rx570 saphire elimde mevcut boyle kazıyor normalmi daha yeni baslattik
  12. dost ayran

4gb ekran karti ile mining yapılmıyomu

arkadaşlar arkadaşım dedi 4gb ekran kartıyla mining yapılmaz diye sizce yapılır mı?
  13. dost ayran

rx570 driver windows 8.1 yok

arkadaşlar windows 8.1 driveri mevcut degil win 7 var ama 8 yok cok garip nasil yuklicem
  14. dost ayran

Ekran kartı bozuk renderlıyor

arkadaşlar boyle oldu oyunlardada boyle gozukuyo ekran kartı 710m
  15. dost ayran

benchmark degerleri nasıl

i7 6700k gtx 1050ti 8x2 ram corsair lpx asus rog b250g akasa venom atto cpu fan dark ninja ssistem bu normalmı deger
  16. dost ayran

ekran kartı benchmark degerleri nasıl

ekran kartı 1050ti 8x2 ram var asus b250g anakart i7 6700k akasa venom voodo cpu fan 1605698315 uppp
  17. dost ayran

i7 6700k 2060 super taksam beslermi

2060 super taksam beslermi i7 6700k ya
  18. dost ayran

ekran kartını nasıl test ederim

ekran kartını nasıl test ederim bi program vardi link atarsaniz sevinirm
  19. dost ayran

wallpaper engine yuzde 50 gpu harciyo normalmı

arkadaşlar wallpaper engine gpu yuzde 50 harciyo normalmı steamden aldım eger normal degilse iade etcem
  20. dost ayran

i7 6700k bu ekran kartı gidermi

https://www.teknobiyotik.com/galax-rtx2060-super-ex-white-8gb-1-click-oc-256bit-gddr6-rtx-2060-super-ekran-karti-26isl6mpx6ew.html#!prettyPhoto uyarmı i7 6700k ya
Geri