Arama sonuçları: *

1. A

hangi oyuncu kasasını almalıyım yardımm

arkadaşlar size link bırakacam sizce burdaki bilgisayarlardan hangisi iyi almalıyım işeme yarar bide bi tane laptop var onuda bırakayım sizce 43 kasa 1 laptoptan hangisini almalıyım https://www.incehesap.com/dell-g15-4b200f82c-15-6-full-hd-gaming-notebook-fiyati-50223/...
  2. A

10000 TL'ye Kadar Sistem Toplama

iyi akşamlar öncelikle benim 7k ile 10k arasında bütcem var kasa toplicam ama bende ayrıyetten rx550 diye bi kart var sizce yeni sistem alim mi yoksa işlemci mi alayım güzel karar veremedim oyniyacağım oyunlar apex lol valorant ac valvallah gibi oyunlar şimdiden teşekküerler
  3. A

ekran kartına işlemci önerisi

arkadalar benim rx550 4 gb ekran kartım var ve sistemi upade edicem komple sizce bu karta hangi işlemciyi anakartı rami almalıyım darboğaz olmadan rahat şekilde oynamak için
  4. A

bu sistem darboğaz yaparmı

ince hesaptan bi sistem baktım 8k ya gtx 1050 ti i3 10100f işlemci sizce daeboğaz yaparmı oyun performnası nasıl olur pişman olurmuyum
  5. A

Q9550 ve rx550 darboğaz olur mu

Arkadaşlar merak ettiğim bi konu benim eski işlemcim q6600 ve ekran kartım rx550 sizce q9550 alsam oyunlarda pc de falan darboğazı düzelirmi oyuna girerken sürekli işlemci 100 % oluyo sizce alsam mantıklı olur mu g31m es2l anakart
  6. A

ekran kartımı güncelleyemiyorum

Arkadaşlar benim RX550 ekran kartım var ve yeni güncelleme gelmiş kur dediğim zaman aşağıdaki gibi bi hata veriyor. işletim sistemim win8.1 yardımcı olursanız sevinirim
  7. A

Yeni ekran kartı aldım ama sistemim yavaşladı.

Merhabalar ben yeni ekran kartı aldım RX550.Önceki ekran kartım GT9800 idi onda kasma donma yoktu bu kartta ise bu şekilde sıkıntılar yaşadım yardım ederseniz sevinirim Q6600 2.8ghz 4 gb 800mhz ram G31m es2l anakart 300watt power Win 8.1 pro İyi akşamlar
Top Bottom