Arama sonuçları: *

1. T

Öneri Ekran kartım ne kadar eder

Elimde Asus 7850 ekran kartı var 2 GB 256 bit arızalı bilgisayarcıya götürdüm bu işe yaramaz artık çöp dedi yaptırırsan 2-3 ay sonra gene aynı sorunu yaşarsın dedi (Monitöre görüntü gelmiyordu ) İşlemcisi arızalı dedi letgodan 340 TL'ye teklif geldi size 340 TL'ye vereyim mi ?
  2. T

Yardım PC çalışıyor ama görüntü yok

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var Sistemim AMD FX 8120 Ekran kartı Asus r7 265 2 GB 256 bit Ram Corsair 4x2 1600 MHz ram Sorun şu bilgisayar çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor kabloları kontrol ettim sorun yok ( monitör ekran kartı arasında dönüştürücü kullanıyorum) Bios pilini çıkarıp...
  3. T

PC çalışıyor ama görüntü yok

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var Sistemim AMD FX 8120 Ekran kartı Asus r7 265 2 GB 256 bit Ram Corsair 4x2 1600 MHz ram Sorun şu bilgisayar çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor kabloları kontrol ettim sorun yok ( monitör ekran kartı arasında dönüştürücü kullanıyorum) Bios pilini...
  4. T

Yardım Oyun oynarken ekran kapanıyor

Arkadaşlar merhaba sistemim AMD FX 8120 Ekran kartı Asus r7 265 2 GB 256 bit Corsair 4x2 1600 MHz ram Gigabyte 500 w PSU Msı am3 anakart Sorunum şu bilgisayarı ilk açtığımda monitöre görüntü gelmiyordu güç düğmesinden kapatıp bir daha açtığımda monitöre görüntü geliyor Ve oyun oynarken...
  5. T

Yardım FX 8120 işlemcimi hangi ekran kartıyla beslemeliyim

Arkadaşlar merhaba işlemcim fx8120 ekran kartım Asus r7 265 gddr5 2 GB 256 bit çift fanli bu ekran kartı işlemcimi yeterli şekilde besler mı ya da daha uyumlu bı ekran kartı mı bulmam lazım eğer öyleyse ekran kartı önerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Geri