Arama sonuçları: *

1. A

GTX 1660 alıcam bu satıcıyı değerlendirebilir misiniz?

Selamlar kimseden kesin bir yorum yapmasını tabi ki beklemiyorum. Fakat gtx 1660 ile mining yapılmadığını biliyorum. Bu satıcıda bir sürü açılmış aynı karttan var. Acaba internet kafeden eline mi geldi? Yoksa mining tarzı başka bir durum olabilir mi...
  2. A

gt 1030 lu sisteme 144hz Monitör alınır mı?

İleride sistemi yükseltirsin işine yarar şeklinde düşünmeden knight online metin2 oynuyorum fakat gt 1030 var sizce 144hzye gerek var mı? Yoksa 75hz yeter mi? internette gezinirken video film izlerken işime yarar mı;?
  3. A

Palit GT 730 Traktör sesi çıkartır mı?

GeForce now kinght online lol ve min ayarda csgo için almak istiyorum. Fakat fanının kücüklüğü beni korkutuyor bu kartın fanı sesli midir bilgisi olan var mı? https://www.hepsiburada.com/palit-nvidia-geforce-gt-730-2gb-64bit-ddr5-dx12-pci-e-2-0-ekran-karti-plt-ne5t7300hd46-2081f-pm-HB000006MTGD
  4. A

GTX 1660 Ventus xs oc (MSI) 2 aylık ne kadara satabilirim?

Merhaba arkadaşlar oyun hayatım boyunca hiç konsol deneyimim olmadı okul zamanı da 2-3 kere ps cafeye gitmişimdir. PC sistemimi apuya çevirmeyi düşünüyorum. 2 Aylık temiz kartımı sizce ne kadara satmalıyım? Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. 1614885911 MSI GTX 1660 Ventus XS OC 6gb
  5. A

GTX 1660 Ventus Modeline Karşı Ön yargıları Yıkıyorum

Merhaba kendim konsola geçmeye karar verdim. Bilgisayarımı satarken zaman zaman satın alma tarafında olan arkadaşların ve forumların ventus modeline karşı bir önyargısı olduğunu düşünüyorum. Ventus modeli Gaming X gibi modellere karşı çekirdek oranı olarak bir kaç sayı düşüktür. Overclock...
  6. A

GTX 1660 Ventus XS OC Ekran kartımı satmalı mıyım?

Merhaba GTX 1660 Ventus XS OC ekran kartım var. Kartı kullandığımdan beri hayran kaldım. Kartın sıcaklık değerleri çok güzel. csgoda 40 derece BDO full grafik ayarlarında maksiumum 63 derece ve fanlar %40 değerleri çok hoşuma gitti. 1080p için kral 2k için %60 %70 bir kart işini iyi yapıyor...
Top Bottom