Arama sonuçları: *

1. zekeriyathn

2 Ekran Kartım var oyunlarda kasma problemi yaşıyorum

Bilgisayarımda miningden dolayı 2 adet ekran kartı var. Miningi kapatıp oyun oynayacağım zaman anakartta takılı olan RX580'i değil Risera takılı olan 5600'ü kullanıyor. Buda valorantta 300-400 fps almama rağmen oyunda takılmalara ve kasmaya neden oluyor. Bilgisayarımın oyunlarda anakarta takılı...
  2. zekeriyathn

Yardım RX580 ekran kartı yırtılma sorunu

Dostlar ekran kartını yeni aldım bilgisayara taktım ama görüntüde yırtılmalar var nokta nokta piksel hataları oluyor bu sorunu nasıl çözebilirim daha önce başına gelen var mı?
  3. zekeriyathn

Yardım Sıfır rx580 ekran kartım piksel hataları veriyor

Dostlar az önce sıfır aldığım asus rx580 8gb dual ekran kartımı kasaya bağladım ve bilgisayarı açtım. şuan ekranda nokta nokta piksel hataları gelip gidiyor oyuna girdiğim zaman çizgiler oluşuyor sizce sorun ne olabilir sürücülerim güncel acil yardım
  4. zekeriyathn

10K sistem tavsiyeleri

Arkadaşlar elimde sıfır kutusunda bir asus rx580 8gb dual ekran kartı var ama sistemim yok. Sizce ekran kartını satıp donanım arşivinin yeni çıkartacağı hazır bir sistemimi beklemeliyim yoksa bu rx580 i kullanabileceğim bir sistemmi kurmalıyım hangisi daha mantıklı. birde kafamı karıştıran konu...
Top Bottom