Arama sonuçları: *

1. T

GTX 1660 Super ederi nedir sizce?

Merhaba yaklaşık 1.5-2 yıl önce sistem topladım 1660 superli. O zamandan bu yana fazla oyun oynamadım ara sıra rekabetçi oyunlara girdim. Artık laptop almanın zamanı geldiğini düşünüyorum. Ekran kartımı satmak istiyorum sizce ederi nedir? (Biliyorum ederini ekran kartının durumunu bilmeden...
  2. T

Ekran kartı ayarlarımı eskiye döndürmede yardım?

Merhaba, Mining için ekran kartı ayarlarıma OC ve UV yaptım bunları eski haline nasıl döndüre bilirim? Kartı ilk günkü gibi çalıştığı haline yani?, yardım ederseniz sevinirim.
  3. T

Ekran kartımı satmalı mıyım?

Merhaba arkadaşlar, öncelikle bu bir satış konusu değil sizlerin görüşlerini almak istiyorum, detaylar aşağıda: Arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce sistem topladım bir heves, o kadar oyun oynarım hevesiyle... , ilk başta güzeldi fakat zamanla oynama isteğim kalmadı. Gelelim konuya sadece CS:GO ve ETS...
  4. T

Gigabyte 1660 Super Fanlar Çalışınca Gelen Hır Sesi

Merhaba, Gigabyte 1660 Super OC 6 GB ekran kartım var, aldığımdan bu yana neredeyse hiç zorlamadım kartı. Eba için kullandım desem yeridir yani. Sorunum şu kartta sıcaklık sorunu yok fakat 60 derece olunca hır sesi,traktör sesi gibi ses geliyor sürekli ve kulaklık takılı olsa bile geliyor. Ekran...
Top Bottom