Arama sonuçları: *

1. Marginale

Rtx 4060 kartına ne kadar verirdiniz?

Arkadaşlar alacağım bir fiyata buldum ama siz kaça olsa alırdınız ikinci el olarak? Fikirlerinizi merak ettim.
  2. Marginale

9.000 liraya 2.el alınabilinecek ekran kartı?

Arkadaşlar şu an Rx 6700 Xt kullanıyorum. En yüksek 9.000 liraya çıkabilirim zaten monitör 1080p 180hz olduğu için pekte önemi yok kartın ne olduğunun. Fiyatı uygun olması yeterli benim için. Kutu, fatura, garantisi olması artı olur.
  3. Marginale

8500-9000 liraya 2.el hangi ekran kartını alırdınız?

Arkadaşlar aklımda bir kaç kart var zaten ama bu bütçe ile çingene indirimi yapmadan bulunacak, yerimde olsanız alacağınız kartlar nelerdir?
  4. Marginale

Ekran kartımdan görüntü gelmiyor

Arkadaşlar ASUS RX6600 ekran kartım var. 4 gün önce aniden Forza Horizon 5 oynarken görüntü gitti ve bir daha gelmedi. Güç çıkışı olmayan bir 1050 Ti ile denedim yani direkt anakarttan güç alan bir 1050 Ti ile sorunsuz görüntü geldi. Servis 2 saat boyunca test etmiş 3DMark vs ekran kartında...
  5. Marginale

Ekran kartı macun değişimi

Arkadaşlar youtubeda 4k video izlerken %30 civarı kullanım ve 42 dereceyi görüyorum . Gtx 970 2017 de alınmış . Fakat nfs heat veya watch dogs 2 gibi oyunlarda 80 dereceye kadar çıkıyordu bazen . Bende kasanın yanını açtım 72 e kadar falan çıkıyor. Hem performans hem ısınmayı birazda olsa...
  6. Marginale

Sistem nasıl sizce ?

Arkadaşlar gtx 970 8gb 3600 mhz gskill ram ryzen 5 2600x (oc kapalı ) b450m s2h iyi mi performans ? Birde nfs heat te ekran kartı 80 e kadar çıkıyor kasa masanın altında olduğu için evde pek yer yok mecbur kalıyorum . Pervanesini auto dan %80 e çektiğimde ve kasanın yan camı açtığımda 60-63...
  7. Marginale

Gtx 970 55 dereceye düşürdüm

Arkadaşlar msi afterburner da fanların %60 ta olduğunu fark ettim yani autoda . Bende %100 e çektim ve oyun içindeyken 55-57 ye düştü . Sizce %90 a falan mı cekiyim yoksa sorun teşkil etmez mi . Zaten belli bi dereceden önce fanlar aktif olmuyor .
  8. Marginale

Gtx 970ten gelen ses

dikkat etmezseniz duymiycaginiz bilr bir ses ama yinede şüphelendim . Normal elektronik sesi mi sizce ?
  9. Marginale

Gtx 970 ısınma problemi

Adam ultra da bf5 oynuyo en fazla 67 yi görüyo youtubeda . Ben nfs heat oynarken ultra bile olmamasına rağmen 75-80 e kadsr görüyorum . Hele ara yüzde modifiye kısmında sıcaklık otomatik uçuyo . Adamda 16 ram var bende 8 acaba bundan kaynaklanıyor olabilir mi ? . Boşta sıcaklığı 40 larda çok...
  10. Marginale

Gtx 970 ısınma problemi

Arkadaşlar benim sistemim ryzen5 2600x 8gb 3600mhz ram ve gigabyte b450m s2h anakart . Nfs heat oynarken oyun içi 74-75 derece verirken ara yüz yani modifiye vs kısmına gelince aniden 80 e çıkıyor . Saçma sapan şekilde küçük küçük kasmalarda oluyor . Oyunu torrent indirdim ama sorunun bununla...
Top Bottom