Arama sonuçları: *

1. Sirwenshi

AMD Yazılım Sürümleri

AMD Ekran Kartı Kullanan Arkadaşlara Soruyorum FPS Artışı Yaşatan Yazılım Sürümü Hangisi WHQL Sürümü mü?
  2. Sirwenshi

Ekran Karti Karsilastirma

Herkese Merhaba Suan RX560 4GB Kullaniyorum Tanidik Bir Abinin Kasada GTX960 4GB Var Sizce Degistireyim mi ? Hangisi Daha Iyi
  3. Sirwenshi

Yardım Ekran Kartı Kullanım Oranı

Ekran Kartı Kullanım Oranı Boşta %100 Olup Tekrar 0 Oluyor Sizce Neden ?
  4. Sirwenshi

[REHBER] AMD Ekran Kartı Donma Sorunu Çözümü

Herkese Merhaba Arkadaşlar Eğer AMD Ekran Kartına Sahipseniz ve Bilgisayarınız Oyunda veya Değilken Donuyor ve Reset Atmadan Sorunu Düzeltemiyorsanız Sorunun Çözümünü Bu Şekilde Bulduk Gösterdiğim Adımları İzleyerek Sorunun Çözümüne Ulaşabilirsiniz. Fotoğrafta ki Gösterilen Bölümlere Girip...
  5. Sirwenshi

Ekran Karti Driver

Arkadaşlar ben rx560 kullaniyordum onu çikarip rx580 taktim bunun driverini tekrar kurmam gerekli mi yoksa 560 in driveri kalsin mi
  6. Sirwenshi

Öneri Ekran Kartı

1660 Super mi Yoksa Sapphire RX5600 XT mi ?
  7. Sirwenshi

Ekran Kartı Kullanımı

Merhaba Arkadaşlar Görev Yöneticisi, AMD Radeon, MSİ AfterBurner 3'de Farklı GPU Kullanım Değerleri Gösteriyor Sizce Hangisi Doğru ?
  8. Sirwenshi

Ekran Kartı VRAM

Ekran Kartlarında Bulunan VRAM'lar Ne İşe Yarar FPS'e Katkıları Var mıdır? Yani Mesela Apex'te VRAM Verme Özelliği Var 2-3, 3, 4GB Gibi VRAM Verebiliyoruz Bu Performansa Etki Ediyor mu ?
  9. Sirwenshi

Ekran Kartı Driver

Ekran Kartımın Driverini Güvenli Modda DDU ile Kaldırım Eski Driver Kurdum Sizce Problem Olur mu ?
  10. Sirwenshi

Ekran Kartı Tercihi

MSİ RX5500XT mi Yoksa XFX RX5500XT mi Soğutma Gibi Olayları Ele Alarak Yorum Yapın.
  11. Sirwenshi

Rx570 Expedition Nasıl

Arkadaşlar 2.el rx570 expedition almayı düşünüyorum yorumunuzu bekliyorum fiyatı'da uygun.
  12. Sirwenshi

Öneri Ekran Kartı Karşılaştırması

RX560 4GB vs GTX950 2GB İkisi Arasında Kaldım Benchmark Sitelerinde 560 Önde Fakat Karşılaştırma Videosunda 950 Önde Yardım Edin :D
  13. Sirwenshi

[ÇÖZÜLDÜ]Ekran kartı kullanım yüzdesi problemi

Herkese Merhaba RX560 Ekran Kartına Sahibim Fakat Ekran Kartı Kullanım Oranı Kafasına Göre Artıp Kafasına Göre Düşüyor Anlık Ekran Kartlık Bir İş Yapmama Rağmen Sizce Problem Nedir ?
  14. Sirwenshi

INNO3D Hakkında Bilgi Verebilir misiniz?

INNO3D Markası Hakkında Bilgi Verebilir misiniz ? Ne Kadar Güvenilir vs Gibi.
Geri