Arama sonuçları: *

1. EKRHN

EKRAN KARTI NEDEN BÖYLE YAPIYOR?

Arkadaşlar rx580 8GB ekran kartım var ve sürekli yeşil ekran mavi ekran vs veriyor oyundan atıyor ekran donuyor ve sürekli amd radeon software siliniyor bunların olmaması için ne yapmam lazım yada bunlar neden oluyor? Bilgisi olan arkadaşlar mesaj yazabilir mi? 1633350709 Cevap verecek kimse yok mu?
  2. EKRHN

Sadece Nvida Ekran Kartı Önerisi

Arkadaşlar amd den bıktım artık oyun oynarken sürekli hata alıyorum sürekli kart crash veriyor artık bıktım ve ekran kartımı satıp nvidia bi ekran kartı almak istiyorum ya da sistemi mi komple satıp yerine içinde nvidia ekran kartı bulunan bir sistem almak istiyorum. Arkadaşlar sistemim şöyle RX...
  3. EKRHN

RX 580 8 GB NE KADAR EDER?

Arkadaşlar aslında bu kartın ne kadar edeceğini biliyorum ancak sizlere de danışmak istedim Elimde sapphire pulse rx 580 8gb var Geçen yaz vatandan aldım kutusu faturası garantisi var ayrıca kart ilk pc min ekran kartı olduğu için çok güzel ve temiz kullandım sizce bu kart ne kadar eder kaç...
  4. EKRHN

AMD Bunu Neden Yapıyor?

Arkadaşlar biliyorsunuz ki AMD dlss ye rakip olarak bir teknoloji çıkartacak ve bu teknoloji FidelityFX Super Resolution ve bu teknoloji nvidia kartlarda da çalışacak yani amd kartlar+nvidia kartlarda da çalışacak hatta gtx 1060 ile test bile yapılmış. Benim anlamadığım kısım şu AMD neden kendi...
  5. EKRHN

Ekran Kartı Driverleri Nasıl Güncellenir?

Arkadaşlar ekran kartı driverleri sorunsuz bir şekilde nasıl güncellenir daha önce hiç güncellemedim ve bir sıkıntı çıkmasını istemediğim için burada konu açıyorum Not: Ekran kartım Sapphire pulse rx580 8gb lite edition.
  6. EKRHN

Yardım RX 580 8Gb Lite Edition İle Mining yapılır mı??

Arkadaşlar elimde rx58* 8 gb lite edition ekran kartı var onu satarsam ne kadara gider ve bununla mining yapılır mı? çünkü mining yapılmazsa iyi bir fiyata satamam
Geri