Arama sonuçları: *

1. HuseyinBy01

Yardım Ekran Kartım Arızalandı 🔥🔌

Ekran kartım arızalandı. 6700 XT Nitro+ kullanıyorum odada klima çalışıyor ve işlemci ağırlıklı bir oyun oynuyordum ve bir anda görüntü gitti kulaklıktan ses geliyordu mikrofonda çalışıyordu sadece görüntü gitti. Kabloları kontrol ettim başka görüntü kablosuda takıp denedim yine görüntü...
  2. HuseyinBy01

Yeni Gelecek 9060 ve 9060 XT Öncesi Performans Beklentileriniz Nelerdir ?

Soru başlıktaki gibidir benim şahsi beklentim 9060 XT 7800XT den aşağı 7700XT den biraz yukarıda ortalama olarak RTX 4070 seviyesinde bir saf güce sahip olacağıdır 9060 içinse ortalama olarak 7700 XT ile çok benzer bir konumda performansa sahip olacağını düşünüyorum. Eğer bu soruyu RTX 5060 için...
  3. HuseyinBy01

2.EL Fiyatları neden böyle 🤔

Arkadaşlar merhabalar uzun zamandır değinmek istediğim bir konuyu sizlerinde fikir ve görüşlerine açmak istiyorum. 2. el ekran kartlarını uzun süredir takip etmekteyim hem çevrem için olsun hemde alım satım için aktif olarak takip etmekteyim öncelikle nvıdıa dan başlamak istiyorum. 3000...
  4. HuseyinBy01

GPU world Türkiye güvenilir mi

Arkadaşlar merhabalar bu grupta moderatörden ekran kartı alacam önceden alan varmı güvenilir mi bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  5. HuseyinBy01

Ekran kartımı değiştirirken sistemde ne yapmam lazım

Arkadaşlar merhabalar şuanki ekran kartımı sattım ve yeni ekran kartı alacam sistemde hangi uygulama veya yazılımları silip yüklemem lazım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
  6. HuseyinBy01

Ekran kartı upgrade tavsiyesi

Arkadaşlar merhabalar aktif olarak rx 5700 XT kullanıyorum ama artık oynadığım oyunlar olsun kullandığım uygulamalar olsun VRAM yetersiz kalıyor. Aklımda 6700 XT modeli var ama AMD kanadında watman hatası gibi bir çok hata aldığımdan dolayı 6000 serisine biraz önyargılı yaklaşıyorum. Ama...
  7. HuseyinBy01

Öneri 2. El ekran kartı tavsiyesi

Arkadaşlar merhabalar 2. El ekran kartı almayı düşünüyorum. Aklımda bir kaç model var sizce bu modeller arasında hangisini almalıyım ryzen 5 5600x işlemci ile birlikte kullanacam darboğaz yapar mı bu konudada yazarsanız sevinirim. Rx 6900 XT nitro+ ortalama 15K TL Rtx 3080 Tİ belli model yok...
  8. HuseyinBy01

Rx 7900 GRE sizce almak mantıklımı ?

Bu hafta globalde satışı yeniden başladı arkadaşlar fiyat olarak sizce almaya degermi mantıklımı bu postun altında yardımcı olursanız sevinirim.
  9. HuseyinBy01

2. El 3000 serisi almak mı sıfır 4000 serisini ?

2. Ey piyasasında 3000 serisi ekran kartları baya ucuz bugünkü fiyatlarla bakacak olursak 3080 ti 13-15k bandında 2. El bulabiliyoruz.Bu fiyata 4000 serisinden 4060 bile almak zor ama birisi eski birisi yeni kafamı çok karıştırıyor sizin önerileriniz nelerdir bu konuda fikirleriniz varmıdır.
  10. HuseyinBy01

rx5700xt ve ryzen 5 1600af 12nm darboğaz yapıyormudur ?

elimdeki sistemimde ryzen 5 1600af işlemci ve rx5700xt ekran kartı bulunuyor genelde rust veya valorant oynarım rust daha ağır bir oyun olmasına rağmen valorantdan daha fazla fps alıyorum bunun sebebi darboğaz olabilirmi
  11. HuseyinBy01

Aliexpress den ucuz fiyata ekran kartı güvenilir mi ?

aliexpress de gezinirken biraz uygun fiyata rx580 8gb buldum vergiler dahil 2000 TL küsüratlı bir fiyatı var. sizce almak sağlıklı olurmu? TR de 2.el fiyatları bile 3k bulabiliyorken bu ürün sıfır...
Geri