Arama sonuçları: *

1. WörWind

RX 6600 driver onerisi

Allah kahretmesinki bi tane oyun icin driver yukseltmem gerekiyordu sirf su beceriksiz amd ile ugrasmamak icin aylardir surum yukseltmiyordum dune kadar. Her neyse su an 24.9.1 surumundeyim brawlhalla da bile (oyun max 60 fps destekliyor) 60 FPS sabit aliyorum ama oyun 30 FPS gibi. Hz de falan...
  2. WörWind

Rtx 3070 ti mı 4070 mi

Arkadaşlar başka öneri istemiyorum dediğim gibi 3070 ti mı 4070 mi? Ama şöyle düşünün iki sistem de aynı sadece ekran kartları farklı aralarında 4-5K var. Ona göre yorum yaparsanız sevinirim teşekkürler. Ayrıca sebep belirtirseniz güzel olur.
  3. WörWind

3 ay daha garantisi olan faturalı kutulu rx 6600 kartımı ne kadara satabilirim?

Arkadaşlar açıkçası AMD'den memnun değilim ve Nvidia bir karta geçmek istiyorum ondan dolayı satmayı düşünüyorum ne kadara satabilirim? Ürünün tam modeli...
  4. WörWind

Yardım RX 6600 ekran kartı için sürücü önerisi

Arkadaşlar sürücüden memnun olmadığım için kaldırdım şimdi yeni bir sürücü yükleyeceğim ama hangisini yüklesem bilemiyorum hangi sürücüyü önerirsiniz? Fortnite da sorun çıkarmazsa çok güzel olur.
  5. WörWind

Radeon Software kayıt alamıyorum.

Arkadaşlar kartım RX6600 Radeon Software de herhangi bir yerde kayıt alamıyorum ne masaüstü ne de oyun ne yapabilirim?
  6. WörWind

Zotac RTX 2060 alınır mı? ?

Arkadaşlar üründe bir sıkıntı varmıdır sıcalık değeri olarak ve kronik sorun olarak ?
  7. WörWind

9k'ya sistem önerisi

9kya sistem önerebilir misiniz? ?
  8. WörWind

Palitin rtx2060 modeli alınır mı??

Sizce şu ekran kartı alınır mı? https://www.google.com/aclk?sa=L&ai=DChcSEwi5oqy28MbvAhUQ0bIKHb2XBvQYABAEGgJscg&sig=AOD64_2f9IRcTzn6kDXCnLTd7tnaNK0UKg&ctype=5&q=&ved=0ahUKEwjvr6e28MbvAhXsmIsKHWwhDqUQwzwIEA&adurl= MSİrtx2060 dan çok daha ucuz aralarında çok fark varmıdır veya önerebileceğiniz maks...
  9. WörWind

RX5500xt modellerinden hangisini tercih etmeliyim?

RX5500xt modellerinden hangisi daha iyidir şunların 3'ünden veya sizde önerbilirsiniz: Asus Dual Radeon RX 5500XT OC EVO 4GB 128Bit GDDR6 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (DUAL-RX5500XT-O4G-EVO) Msi Amd Radeon Rx 5500 Xt Mech Oc 4 Gb 128 Bit Gddr6 Ekran Kartı Sapphire Amd Radeon Rx 5500 Xt Pulse...
  10. WörWind

Alibabadan ekran kartı alınır mı?

Merhaba öncelikle alibabadaki ekran kartlarına bakıyorum oranın toptan satış sitesi olduğunuda biliyorum fakat şu ürün MSI oyun GeForce RTX 3080 10GB 24GB GDDR6 sihirli ejderha Vantu grafik kartı RTX 3060Ti 3070 3080 3090 serisi (linkini bulamadım siteye girip kopyala yapıştır yapabilirsiniz) 1...
Top Bottom