Arama sonuçları: *

1. Woonka

Hangisini Tercih Etmeliyim ?

Merhaba arkadaşlar arkadaşım r5 5600 ve rtx 2060 kullanıyordu ona ekran kartı düşünüyoruz bütçesi 9k Ben 2. elden 3070 diye düşündüm ve 2 model bulduk muhtemelen mining çıkışlı sorun olur mu ? nasıllar sizce ...
  2. Woonka

600w Psu 3070 veya 3060ti İçin Yeterli olur mu ?

Soru başlıktaki gibi arkadaşar 600w Psu 3070 veya 3060ti İçin Yeterli olur mu ? Arkadaşımın ryzen 5600 işlemcisi , b450 anakartı ve RTX 2060'ı var ekran kartını yükseltmek istiyor fakat PSU yeterli olur mu onu bilmiyor .
  3. Woonka

Yardım Ekran Kartı Termal Macun Değişimi

Merhaba Arkadaşımın Asus Dual RTX 2060'ı var 2021 yılında alınan yaklaşık 2 senedir termal macuınu değiştirmedi 80 85 dereceleri görüyormuş kart kendi değiştirmek istemiyor garanti dışı kalır diye kartının garantisi 2024 sonuna kadar devam ediyormuş nasıl değiştirecek ? Ayrıca aynı modelin 3060...
  4. Woonka

Yardım Ekran Kartı Fanı Düşüyor

Merhabalar sevgili dostlarım sabah annem temizlik yaparken masayı öyle bir salladı ki valorant oynarken kasadan pat küt diye ses geldi bi baktım ekran kartı fanı düşmüş kapatıp PC yi tak diye oturttum fanı aradan bi yarım saat geçti gene düştü ne ve nasıl yapacağım bunu bilen birisi yardımcı...
  5. Woonka

Öneri 5700XT 2 K oyun için nasıl ? Ayrıca 3600 az gelir mi

Merhabalar önümüzdeki hafta sistem toplamayı düşünüyorum 5700xt 2 K oyun için nasıl ayrıca 3600 işlemcisi nasıl gider 3700x istiyorum ama bütçe çıkmıyor o kadarına yardımcı olur musunuz.
  6. Woonka

Ekran kartı kasaya oturtamıyorum

Merhabalar video göründüğü gibi ızgara nın bir parçası engel oluyor . Ne yapmam lazım ? Aklıma pense ile orayı bükerek sökmek geliyor. Ekran kartım : Asus rog strix 2060 Kasa : GAMEBOOSTER GB-L06B RGB Video linki :
Top Bottom