Arama sonuçları: *

1. hz_cellat

Ekran kartı kullanım arttırma

Valorant oynarken ekran kartı %20 %40 arası kullanım oluyor ortalama 200 fps alıyorum bağazen düşebiliyor fps arttırmanın bir yolu varmı Ekran kartı 3060 ti
  2. hz_cellat

armory crate ekran kartını görmüyor

asus ekren kartım var ama armory crate görmüyor performans ayarı yapamıyorum nasıl yaparım
  3. hz_cellat

Gtx 1650 ve 1660 hala alınır mı? ?

Arkafaşlar normalde en az rtx bi ekran kartı istiyordum fakat fiyatlar uçuyor gtx 1660 ve gtx 1650 ekran kartarı ucuza rtx den ucuza denk geliyor sizce performansları iyi mi? alınır mı? ( arkadaşlarımla oyun oynuyorum aşırı bi performansa gerek yok rust gibi yüksek performans oyunlar için yeterlimi )
  4. hz_cellat

Rtx 2060 yayın ve oyun için yeterli mi ?

Yanlış konuyla açmışım buradan açayım dedim . Arkadaşlar ben oyun için bi pc topluyorum ama ilerde yayın yapma hayallerim var şimdi çok yüksek bi para verip rtx 3060 alınır ama çok para yani anlasınız işte şuanlık oyun için rtx 2060 alabilirim ama ilerde yayı için yeterli olurmu ekran kartı...
  5. hz_cellat

Rtx 2060 yayın için yeterlimi .

Arkadaşlar ben oyun için bi pc topluyorum ama ilerde yayın yapma hayallerim var şimdi çok yüksek bi para verip rtx 3060 alınır ama çok para yani anlasınız işte şuanlık oyun için rtx 2060 alabilirim ama ilerde yayı için yeterli olurmu ekran kartı zorlanırmı .
  6. hz_cellat

1650 super her oyunu açarmı

1650 super ekran kartının açamayacağı oyun vatmı en düşük ayarlarda bile olsa
  7. hz_cellat

1650 super yayın için yetermi

arkadaşlar oncelikle merhaba ben yayınlara başlamayı düşünüyorum ve alacağım pc de msi gefors gtx 1650 super aero itx oc düşünüyorum sizce ekran kartı yetermi msi gefors gtx 1650 super aero itx oc birde üzerine msi afterbornerden otomatik oc yapacağım
  8. hz_cellat

Ekran kartı ne kadar ısınır

Msi vga geforce gtx 1650 super aero ıtx oc Ekran kartını çok fazla zorlasam kaç derecelere çıkar 80 e çıkarmı çıkarsa fanı 100 de çalıştırsam ne kadar hızlı düşer tek fanlı model
  9. hz_cellat

ekran kartı kaç fanlı

GEFORCE GTX 1650 SUPER AERO ITX OC ekran kartı kaç fanlı
  10. hz_cellat

arkada 4 hesap minecraft hesap

arkada 4 hesap minecraft 5 fps sabitken pc kasmıyor fakat bilmiyom ama açtığım tüm 4 hesap minecraftları 5 fps e sabitlesem ve valorant açsam pc kasarmı valorant açmayacam merakımdan soruyom 1616848113 pc özellikleri ekran kartı : msi gefors gtx 1650 super aero itx oc işlemci : i5 9400f...
Top Bottom