Arama sonuçları: *

1. selamlargençler

PC'Yİ DÜŞÜRDÜM YARDIM

Arkadaşlar ya, pc ye kulaklık bağlıydı biri acil bişey dedi kalkarken kulaklık üzerimde kalmış bir anda kablo PC yi çekti Pc yana yattı TAAK diye. Masanın üstünde değil yerde duruyordu. Garip bir ses çıkmaya başladı ve mavi ekran geldi. PC yeniden başlatıldı ben hemen sesin nereden...
  2. selamlargençler

RTX 3060 Coil Whine Sesi

Merhaba. Dün işlemci soğutucumu değiştirmek için ekran kartımı da söktüm. Normalde oyunlarda çok yüksek fps lere çıktığında ses oluyor ekran kartında. Bu yuzden de vsync özelliği açık kullanıyordum. Şuan her oyuna girdiğimde ekran artından ses geliyor. Vsync açık olmasına rağmen... Olayın...
  3. selamlargençler

RTX 3060 GTA 5 FPS Düşüşü Yaşıyorum

Bilgisayara Gta5 yükledim. Oyunu full ayarlara çektim. Ekran kartı kullanımı genelde 95in üzerinde. Bazı yerlede ekran kartı ullanımı 78 lere kadar düşüyor. Arkamı döndüğümde geri 98 lere çıkıyor. Dolayısıyla fps de düşüyor. Bu benim ekran kartımla mı alakalı bir sıkıntı yoksa oyula mı alakalı...
  4. selamlargençler

RTX3060 Anlık FPS drop

Az önce cs:go oynarken fps bir anda 40 a düştü. 3-4 saniye sonra düzeldi. Birkaç gündür oyun oynuyorum ilk defa şuan başıma geldi. Nasıl yorumlamak gerekir?
  5. selamlargençler

RTX3060 cızırtı sesi

Az once valorantta full grafiklere aldım. Daha oyuna girmedim ama bekleme ekranındayken ekran kartından cok az ses geliyordu. Nasıl tarif etsem.. Sanki hdd lerde olan cızırtı sesi gibi. Müsteri hizmetlerini arayıp değişim talep etmem gerekir mi. Şuana kadar ilk defa valorantta oldu bu olay...
  6. selamlargençler

RTX 3060 EKRAN KARTI KULLANIMI

Selamlar. Bugün yeni sipariş etmiş olduğum bilgisayarım geldi. İlk oyun olarak tomb raider 2013 oyununu yükledim MSI afterburner yazılımında inceleme yaptığımda ekran kartı kullanımı bazen yüzde 75 lere kadar düşüyor ara sahnelerde de en fazla yuzde 65 e kadar düştüğünü gördüm. Bir sıkıntı...
Top Bottom