Arama sonuçları: *

1. imemircan

Yardım Ekran kartı sorunlu ama garanti sorun yok diyor

Selamlar, şimdi benim xfx rx 5500 xt ekran kartım var. Ve bu ekran kartım sorunlu. Nasıl anlatsam bilemiyorum biraz garip gelebilir. Şimdi ben 2 monitör kullanıyorum ve 1 tanesi hdmi 1 tanesi displayport ile bağlıyorum (başka hdmi yok zaten). Fakat bu hangi displayport kablosu olursa olsun (5 6...
  2. imemircan

Ekran kartı yazılımı hakkında fortnite'ın uyarısı

Selamlar, RX 5500 XT ekran kartına sahibim ve 22.5.1 sürümünü indirmiştim. Fakat fortnite'ı açtığımda bu sürümün tam stabil olmadığını ve 22.2.2 sürümünün daha uyumlu çalışacağından bu sürümü indirmemi tavsiye etti. Sizce ne yapmalıyım?
  3. imemircan

Yardım AMD Driverımda sorun var

Selamlar, 1 haftadır olan bu sorun bir türlü çözülmedi. AMD driverımda kayıt vs. alan insanım fakat her seferinde driverdan hiç bir şey yapamıyorum. Fotoğrafları bıraktım. Win 11 den dolayıdır belki diye win 10 a geçtim fakat durum aynı. ddu ile kaldırıp tekrar da yükledim fakat değişen bir şey...
  4. imemircan

Yardım Ekran kartındaki ısınma sorunu

Selamlar, benim XFX RX 5500XT 8GB ekran kartım var. Ayriyetten 2 monitörüm var biri 60hz diğeri 144hz. Şimdi şöyle bir şey var ki ekran kartım boştayken akıcılıktır, görüntüdür vs. daha iyi olması için mem clock'u boostluyor. Mesela şuan iki monitörde açık olduğu zaman 1736mhz kullanıyor ve bu...
  5. imemircan

İki seçenek arası yardım istiyorum

Selamlar, RX 5500XT 8GB ekran kartına sahibim. 144HZ monitörüm ve animasyonlu wallpaper'ım olduğu için vram kullanılıyor ve bu da sıcaklığı arttırıyor maalesef. Sizce sıcaklık ortalama olarak 65-68 derece arasında mı gezsin yoksa fanlar yüzde 24'te mi dönsün hep ve sıcaklık 55 derece falan mı...
  6. imemircan

Yardım Ekran kartım görüntü vermiyor

Selamlar xfx 5500xt ekran kartım var ve pc açıldığında ekran vermiyor pc yi kapattığımda ise bağlantı ışığı kırmızıya dönüyor sorun ne olabilir ? 1627485655 En fazla bios a girebildim sonra yeni ram aldığım için xmp açıcaktım sonra bu oldu
  7. imemircan

Ekran kartı sıcaklığı hakkında

Selamlar, AMD RX 5500XT 8GB ekran kartım var. Masaüstünde yani boştayken arka planım wallpaper engine ile çalıştığı için VRAM'i kullanıyor ve bu da ısınmaya yol açıyor. Normal arka plan varken (animasyonsuz vs.) 45 derece civarı oluyor 50'yi görmedim. Fakat canlı wallpaper kullandığım zaman 55...
  8. imemircan

Ekran kartının fanları hakkında

Selamlar, ekran kartı fanlarını manuel bir şeklide ayarlamak istedim bir sorun yüzünden fakat AMD olanlar için galiba (en azından benim için) en az %35'e indirebiliyorum. Fanların masaüstünde hep %35 de çalışması sıkıntı yaratır mı ?
  9. imemircan

Yardım Ekran kartı boştayken yüksek VRAM kullanımı

Selamlar, XFX RX 5500 XT 8GB ekran kartı modeline sahibim. Bu sorun driver ile alakalı olduğunu biliyorum. Sorunu düzeltmek için direk aygıt yöneticisinden güncelleme yaptığım zaman 20.10 sürümünü yüklüyor fakat bu sürüm ile oyunlarda çökmeler yaşıyorum driver'ın 6 ay öncesi olduğundan dolayı...
  10. imemircan

Yardım Ekran kartı VRAM saat hızı düşmüyor

Selamlar, RX 5500XT 8GB ekran kartımın VRAM'in hep 1736mhz olduğunu farkettim. Bu da yanılmazsam ısınmaya yol açıyor. Arka planda kartı kullanan uygulama yok yani klasik steam falan wallpaper engine falan yok.
  11. imemircan

Yardım Ekran kartı VRAM düşmüyor

Selamlar, RX 5500XT 8GB ekran kartımın VRAM'in hep 1736mhz olduğunu farkettim. Bu da yanılmazsam ısınmaya yol açıyor. Arka planda kartı kullanan uygulama yok yani klasik steam falan wallpaper engine falan yok.
  12. imemircan

Yardım Ekran kartı boşta ısı sorunu

Selamlar, daha demin konuyu açtım fakat sorun çözülmedi. XFX RX 5500XT 8GB ekran kartım boşta 64 derece'de ve fanlar %2 döndüğünü söyleyen afterburner ile radeon software bana yalan söylüyor. Çünkü fanlar dönmüyor. Malwarebyte'tan scan yaptım sıkıntı çıkmadı, Fanları manuel'e alıp tekrar...
  13. imemircan

Yardım Ekran kartım boşta 65 derece

Selamlar, bir kaç dakika önce fark ettim ekran kartım boşta 65 dereceyi görmüştü. Furmark testi yaptım 81 e fırlayıp yavaş yavaş düştü. MSI afterburner da fanlar %50 çalışıtğını gösteriyordu faka fanlar çalışmıyordu. Sizce sorun nedir ? 1617371548 Not: şuan fanlar %2 dönüyor gözüküyor 65 derece...
  14. imemircan

Ekran kartı sıcaklığı ile alakalı

Selamlar, elimde XFX RX5500XT 8GB ekran kartı var. AMD Radeon yazılımından performans kısmında gpu hız aşırtmayı açtığım zaman fanlar daha çok dönüyor. Ortalama %30-50 arası. Ve ağır oyunlarda ekran kartımın sıcaklığı 63 derece falan. Fakat AMD programından performans kısmını normal yani...
  15. imemircan

Yardım Ekran kartım tam yükte çalışmıyor

Selamlar, XFX RX 5500XT 8GB modeline sahibim. Bazı oyunlarda yüzde 70 80 kullanımlarda oluyor. İşlemcim 1600 AF, darboğaz yok kendisi yüzde 15 kullanımlarda. Sizce sorun nedir ?
  16. imemircan

Yardım Otomatik fan modu iyi çalışıyor mu ?

Selamlar, elimde XFX RX 5500XT 8GB THİİC İİ PRO modeli mevcut. Ekran kartının fanlarını otomatikte kullanıyorum fakat oyunlarda 75 77 dereceyi görüyorum ve fanların sadece %3 %4'ü çalışıyor. Radeon ayarlarından da manuel olarak ayarladığımda, mesela 55 derece olunca %35 dönsün diyorum (min. bu...
  17. imemircan

XFX RX 5500xt 8gb ayarları

Selamlar, amd radeon ayarlarında düşük voltaj gpu hazır ayarı var sizce uygulasam zarar gelir mi ? Asıl sorum da şu ekran kartım fanları otomatikte fakat fan hızı yüzde 4 den yukarı çıkmıyor sıcak 80 e ulaşana kadar tabi. Yanılmıyorsam bu ekran kartının 2 bios u var biri sessiz diğeri...
  18. imemircan

Öneri Rx 5500xt 4gb mi 8gb mi ?

Selamlar, baktığım testlerde aman aman fark göremedim ama 300tl fark var (hazır sistem). Sizce 300tl daha az ödeyip ek SSD, HDD mi almam daha mantıklı ? Yoksa 8gb almak mı ?
  19. imemircan

Öneri XFX RX 5500xt thicc ii nasıl ?

Selamlar, hazır sistem alacağım ve bu ekran kartı var özelleştirmede. Bu ekran kartının Abdullah abinin incelemesine baktım soğutması kötü değil gibi. Kasamın ön tarafı mesh olacak komple. Sizce nasıl alınır mı ? Sorun çıkartır mı ? 1609925905 Not:8gb modeli olacak
  20. imemircan

Öneri Palit gtx 1660 super gp mi? İnno3d 1660 super mi?

Palit'in ekran kartında GP yazdığı için acaba ısı konusunda daha performanslı mıdır İnno3d'ye göre ?
Geri