Arama sonuçları: *

1. COMANDANTE

Ekran Kartı Driver'ımı Güncelleyemiyorum (AMD)

Bir türlü ekran kartımı güncelleyemiyorum. Fpsler iyice düştü artık güncellemem gerekiyor ve sürekli bu hataları alıyorum. bu aldığım ilk hata Ok dedikten sonra bu çıkıyor lakin her paket kurulu anlayamıyorum. ve sonrasında böyle olup driver güncellenmiyor.
  2. COMANDANTE

Ekran Kartının USB ve Ethernet Girişleri Eskidi

Oyun ortasında iki de bir ethernet kablosunu tak çıkar yapmak zorunda kalıyorum aynı şekilde HDMI girişinde de her gün çıkarıp geri takarak düzeltiyorum yerini. Sıkılaştırmanın bir yolu var mı yoksa bir şeylerle sabitleyeyim mi deli olucam artık 1 sn lik net gidip geliyor sürekli.
  3. COMANDANTE

RX 570'e Nasıl UV Yapabilirim ?

Şimdiye kadar UV ve OC yapmadığımdan böyle bir konu açma gereği duydum. Aldığım fpslerden hiç sorunum olmasa da bu sıcak aylarda oyunu açtığım an ortalama 75 derece ile 77 derece arasında çalışıyor ekran kartım. Bu durum da kasamın içinde yeteri hava sirkülasyonu olmadığı için 15 dk sonra 80...
  4. COMANDANTE

Tam Ekran Olarak Oynadığım Hiçbir Oyuna Giremiyorum

2 gündür herhangi bir tam ekranlı oyuna girdiğimde ekranım simsiyah oluyor ve oyunu kapatana kadar düzelmiyor csgo'nun başlatma seçeneklerine kod yazarak pencereli açtım sorun olmadı ama tam ekranlı açınca yine aynı sorunu yaşamaktayım. Diğer oyunlarda da denedim onlar içinde böyle. Ekran kartı...
  5. COMANDANTE

Gigabyte, Yeni RTX 3070 Modellerini Tanıttı

Sizce Gigabyte'ın yeni çıkardığı bu modellerden hangisi daha güzel. Bence AORUS Master modeli. https://www.seasermedia.com/gigabyte-yeni-rtx-3070-modellerini-acikladi/
Geri