Arama sonuçları: *

1. C

INNO3D Gtx 1650 super sahibindenden kaça satmalıyım

Arkadaşlar bu ekran kartımı satıp 3060 a geçmeyi planlıyorum da sizce ne kadara satabilirim fiyat bilgim pek yok
  2. C

hepsiburada gtx1660super indirimi

arkadaşlar normalde gtx1660super gigabyte ın normal modeli hepsiburadada şuan 2367tl linki de burada ama gigabyte ın gaming modeli aynı kartın en ucuz 2.402 ama hepsiburadada şuan 2100tl bu indirimi kaçırmayın linke buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz hayırlı olsun
  3. C

Hayırlı olsun 3080ti yolda

NVIDIA CEO'su Jensen Huang, yeni GeForce RTX 3080 Ti ekran kartını evindeki fırından çıkardığı görüntüleri YouTube'dan yayınlayarak büyük bir sürprize imza attı. Yeni GeForce RTX 3080 Ti'nin üçlü fan ve basitleştirilmiş tasarımıyla kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor: Koronavirüs salgını...
  4. C

1660 Ti & 2060 Hangisi sizce daha iyi

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu iki seçenek arasında kaldım sizce hangisi daha iyi olur fiyatlar aynı hangisinde daha çok FPS alırım sizce csgo apex cod wz fortnite oynuyorum
  5. C

Gtx1660ti rtx

arkadaşlar diyelim Minecraft oynuyorum gtx1660ti ekran kartımda rtx i açarsam nolur patlar mı yanar mı
  6. C

İnno3d Soğutma

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi inno3d marka ekran kartı alacağım ama daha önce hiç kullanmadım soğutma performansı vs nasıldır kullanan varmı önerir misiniz
Geri