Arama sonuçları: *

1. Calidelly

Yayın İçin Ekran kartı karşılaştırması

Merhabalar denk gelemedim ya da bulamadım, ekran kartı değiştirmek istiyorum aslında çok güzel ama stream konusun da sıkıntılı bir parça olduğu için düşüncelerim hala değişmedi, yeni güncellemeler gelecek edilecek falan deniyor ama kırk yıl sürer sanırım. Asus dual rx 6700 xt ekran kartım var...
  2. Calidelly

Ekran kartı peformansı tam vermiyor.

Merhabalar, başlığı nasıl açsam bilemedim gta v de grafik ayarların da ekran kartım 8gb olarak görünüyor, rx 6700 xt 12 gb kartım var bunun sebebi ne olabilir? İşlemci : 5600x Ekran kartı : Asus Dual Rx 6700 Xt Benden daha düşük sistemli kişiler daha fazla fps alıyor bunun bir çözümü var mıdır...
  3. Calidelly

Orta Seviyede Ekran kartı karşılaştırması

Arkadaşlar elimde normal kullanılmış, rx 6700 xt dual fan ekran kartı mevcut, yayınlara odaklanmak istiyorum sizce bir nvidia almak istersem ne almalıyım? Bu kartı takas edebilir miyim, satmak istersem fiyatı ne olur bilgi verebilir misiniz.
  4. Calidelly

Rx 6700 XT Ekran Kartıma Takas Teklifi Geldi

Merhabalar, Elimde RX 6700 XT var ama yayıncıyım, daha doğrusu yayıncı demek için bin fırın ekmek yemek lazım :) Ama bilindik bir sorun mevcut, amd nin obs desteği yok bende kartımı takasa sundum veyahut satmak için ilanlar verdim. İnno 3D twin 2x 3060 oc li teklif geldi sizce ne...
  5. Calidelly

Ekran Kartı ile alakalı öneri

Merhabalar, Sizlere önemli bir konuda soru soracağım başlıktanda anlaşılabileceği üzere elimde RX 6700 XT performansından kuşkusuz şüphe duymadığım ve severek kullandığım bir kart var. Ama benim problemim yayıncı olmamdan kaynaklı kartımı takas etmeyi veya satmayı düşünüyorum. Yerine takas...
  6. Calidelly

Amd ekran kartları ile OBS kullanımı

Selamlae, umarım yanlış yere açmamışımdır konuyu sormak istediğim bir soru var. Elimde amd rx 6700 xt dual fanlı ekran kartı mevcut, ayriyetten de yayın işleri ile uğraşıyorum. Obs desteği olmadığı için 8 k bitrate verdiğim yayınlar da (dayz, pubg) vb gibi yeşilliklerin bol olduğu render...
Geri