Arama sonuçları: *

1. J

Ekran kartım gereksiz fazla ısınıyor.

Merhaba arkadaşalar pubg oynarken 2 dakikada bir ekran kartı fanlarını sonda açıyor ve dereceler fırlıyor alt taraftaki ekran görüntüsünde göründüğü gibi neden böyle yapıyorı olabilir? Ekran Kartı : Gigabyte rtx 3070 8gb 3x fan İşlemcl : İ5 12400F (Stok Fan, Yaz'a doğru sıvı soğutma takmayı...
  2. J

Ekran Kartım çok ısınıyor

Arkadaşlar merhaba 2023 ağutos civarı aldım sistemi 2024'ün yaz'ı her gün aralıksız 7 8 saat fivem oynamak şu sıralar oyundayken ekran kartı 80 82 dereceleri görüyor oyun çok ağır olmaması rağmen, fanlarını yüzeysel temizledim ama garantisi iptal olmasın diye ekran kartının içini açmadım. Ekran...
  3. J

Ekran kartının termal macunu

Merhaba arkadaşlar az önce işlemcimin termal macununu değiştirdim değerler gayet iyi problem yok ama ekran kartının değerleri 80 81 dereceleri görüyor ekran kartının garantisi ağustos ayından bitiyor garanti kapsamı dışında kalmadan ekran kartının termal macununu nerede değiştirebilirim. Ek...
  4. J

OBS'de Yayın açarken ekran kartı %50 kullanıyor

Arkadaşlar obs'de 1 gün önce yayın açarken ekran kartım stabil kullanıyordu %22 %23'ler ama kendi kendine bir şeyler oldu sildim geri indirdim düzelmiyor sorununun ne olduğunu tam olarak bilen var mı?
  5. J

Ekran kartım tam performansta çalışmıyor

Arkadaşlar merhaba rust oynuyorum ve grafikler orta düzeyde ve ekran kartım %60 işlemci ise %35 - %40 arası kullanıyor ve arkadaşımda rtx 3060 ti var normalde ben ondan her halükarda 10 20 fps fazla alıyordum 2k'da oynadığı için ama onun ekran kartı %98 kullanırken benim ki baya bir az...
  6. J

Ekran Kartının Tam Frekansta Çalışmaması

EKRAN KARTINI SÖKÜP GERİ TAKTIM TEMİZLİK İÇİN VE TAM FREKANS'DA ÇALIŞMIYOR İLK 1920'DE ÇALIŞIYOR ONDAN SONRA 1815'E TEKRAR DÜŞÜP FPS AZALIYOR 1697276054 Şuan boşta 1815 Mhz'de çalışıyor
  7. J

Ekran kartını söküp geri taktım mhz dalgalanıyor

BEYLER RTX 3070 VAR İŞLEMCİ İ5 12400F NORMALDE DEĞER HEP 1920 MHZ GÖSTERİYORDU EKRAN KARTINI SÖKÜP GERİ TAKTIĞIMDAN BERİ BÖYLE BİR GARİPLİK VAR NEDENİ NEDİR SİZCE 1697227734 yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
  8. J

MSİ 3060 Tİ Darboğaz

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-msi-rtx-3060-ti-ventus-2x-ocv1-lhr-256-bit-gddr6-8-gb-fiyati,1351716031.html&ved=2ahUKEwj4uoCOpOr9AhUdS_EDHeDCBHAQFnoECBcQAQ&usg=AOvVaw2RNKLTlEIYeZ3F_hJMhzL0 Beyler i5-13400f darboğaz yapar diyorlar...
Geri