Arama sonuçları: *

1. R

Ekran Kartı Değişimi Hk.

Arkadaşlar selamlar. İtopya üzerinden hazır sistem aldım ekran kartı arıza verdi servise yolladım değişim yada para iadesi dendi. Değişim dedim yeni kart yolladılar. Gönderdiğim kart : Gigabyte Geforce RTX 3060 12GB ( LHR Değil ) Yeni kart yolda bugün yarın kargo gelir. Diyelim bunlar aynı...
  2. R

Görüntünün aniden gitmesi

Arkadaşlar selam önceki konumdaki sorun çözüldü. Şimdi yeni sorunumu anlatayım. PC'ye yeni format atıldı. CPU 34 GPU 44 derece. R5 3600 RTX 3060 750W PSU B450M H anakart sistemim var. Tek sorunum şudur; PC'yi açıyorum 5 dk çalışıyor sonra ekran gidiyor. PC çalışıyor görüntü yok. Sistem 3-4...
  3. R

Aniden tüm fanlar tüm güç çalışıyor

Arkadaşlar selam. Sistem b450m rtx3060 r5 3600 Bazen kasadan çok ses geliyor tüm fanlar tüm güç çalışır gibi ekran gidiyor. Aç kapa yapıp düzeliyor bunu neden yapar ?
  4. R

Kasa Temizliği Sonrası Sorun

Arkadaşlar selam. Bugün kasanın içinin tozunu aldım baya toz birikmiş. Ekran kartım gigabyte rtx 3060 anakart b450 Bilgisayarı açınca fotodaki beyaz ışık yanar sönerdi kasayı temizledim ekran kartını söktüm onuda temizledim taktım vs şuan o beyaz ışık sönmüyor hep yanık bunu neden yapar ?
  5. R

Gigabyte GPU Mining Garanti Dışı

Arkadaşlar gigabyte sitesinden şöyle bir açıklama buldum.
  6. R

Mining Yaparken Bozulan Kartınız ?

Evet arkadaşlar sorum başlıktaki gibi. Hiç mining yaptığınız için kartınız bozuldumu ? Bozulduysa süreciniz ne oldu ?
  7. R

Yarı Mining Yapan Kart Ömrü

Arkadaşlar selam. Google mining yapılan kart ömürleri diye arattım. Burada da konu varmış konuyu okudum tartışma başka yere gitmiş. Sizlere sorum şu. Günde max 14-16 saat mining yapan ve 3 saat full ayar oyun oynanan bir kartın ömrü ne kadar gider ? Sıcaklık max 55 derece.
Top Bottom